Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

3o Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών: Έκθεση φωτογραφίας και ιστορικών κειμηλίων για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου θα διοργανώσει έκθεση φωτογραφίας και ιστορικών κειμηλίων για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στον χώρο του σχολείου.

Το θέμα της .....

έκθεσης έχει σκοπό να αναδείξει τη συμμετοχή των Φιλιατρινών στον ηρωικό αγώνα που δόθηκε από τον λαό μας στα βουνά της Αλβανίας αλλά και στη μετέπειτα μεγαλειώδη προσπάθεια για ελευθερία και εκδίωξη των ναζί κατακτητών από την πατρίδα μας, όπως επίσης και τις τεράστιες κακουχίες που υπέστησαν οι πρόγονοί μας.

Παρακαλούμε, λοιπόν, όποιον διαθέτει φωτογραφίες με Φιλιατρινούς από τα χρόνια εκείνα ή αντικείμενα σχετικά, να μας τα προσκομίσει για να μας βοηθήσει να διδάξουμε στους μαθητές μας ότι ο αγώνας εκείνης της γενιάς για ελευθερία και δημοκρατία πρέπει να μας κάνει περήφανους αλλά πρέπει συγχρόνως να γίνει και δικός τους και δικός μας καθημερινός αγώνας για ζωή με αξιοπρέπεια σε μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική.

Πληρ Τηλ.: 2761032260

Email: mail@3dim-filiatr.mes.sch.gr


1 σχόλιο:

  1. Συνχαρητηρια στον διευντη, τους δασκαλους και τους γονεις. Μην περιμεντε απο υπουργιο παιδιας να μορφωσει τα παιδια. Καντε οτι μπορειται και σας φωτιζει ο Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.