Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Λουκέτο μπήκε σήμερα σε δύο πρατήρια Γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων της Ενωσης Μεσσηνίας σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά.

Οι διοικητικές υπηρεσίες παραμένουν κανονικά.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Λουκέτο μπήκε σήμερα σε δύο πρατήρια Γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων της Ένωσης Μεσσηνίας σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά.

Ωστόσο μια λάθος ......

διατύπωση που έγινε στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Εργαζομένων στις Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις Νομού Μεσσηνίας άφησε να εννοηθεί ότι κλείνουν και τα δυο καταστήματα της Ένωσης κάνοντας λόγο για κλείσιμο των δύο παραρτημάτων της Ένωσης σε Φιλιατρα και Κυπαρισσία εννοώντας το πλήρες κλείσιμο.

Η Ανακοίνωση του Συνδέσμου που υπογράφει ο πρόεδρος Δημοσθένης Γκίζας και ο Γεν. Γραμματέας Κυριάκος Μητσέας αναφέρει:

Το σωματείο μας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία στο κλείσιμο των δύο παραρτημάτων της ένωσης αγροτικών Συνεταιρισμών των Φιλιατρών και Κυπαρισσίας.
Διαφωνούμε με αυτή την απόφαση της διοίκησης γιατί οι εργαζόμενοι μετά από τόσα χρόνια εργασίας θα απολυθούν και οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές για αυτούς γιατί γνωρίζουμε ποια είναι η κατάσταση και τα δεδομένα στην εργασία για την περιοχή μας, το πλήγμα που θα δεχτούν θα έχει μεγάλες συνέπειες στην οικογενειακή και κοινωνική τους ζωή.
Επίσης θα δημιουργηθούν μία σειρά από προβλήματα στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής.
Πιστεύουμε ότι εκτός των άλλων αυτή η απόφαση θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση εσόδων της επιχείρησης.
Το σωματείο μας καλεί την επιχείρηση να προχωρήσει Άμεσα σε αναστολή της συγκεκριμένης απόφασης και δηλώνουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι με διάλογο να προσπαθήσουμε από κοινού να βρούμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.


Επικοινωνήσαμε με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Ένωσης Μεσσηνίας κ. Γιάννη Πάζιο και ρωτώντας τον για το θέμα, μας ξεκαθάρισε ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδώ και τέσσερις μήνες και ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΩΝ στις δυο προαναφερόμενες πόλεις ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στην λειτουργία τους.

Για το θέμα η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση για να δώσει την σωστή πληροφόρηση στον κόσμο σε ότι αφορά την απόφαση της.

Προς: ΜΜΕ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Με αφορμή ανακοίνωση του Συνδέσμου Εργαζομένων στις Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις Νομού Μεσσηνίας στην εφημερίδα σας ("Ελευθερία") στο φύλλο της 29ης Σεπτεμβρίου 2017.

Η "Ένωση Μεσσηνίας" ενημερώνει τους Μεσσήνιους παραγωγούς πως στην Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά τα Υποκαταστήματα της (Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών), λειτουργούσαν, λειτουργούν και θα λειτουργούν απρόσκοπτα 365 μέρες το χρόνο εξυπηρετώντας τους παραγωγούς των περιοχών σε υπηρεσίες: Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης, Αιτήσεις στήριξης στα μέτρα ενίσχυσης του Προγράμματος Αγροτικής Ασφάλισης 2014 – 2020 (Νέοι Αγρότες, Βιολογική Γεωργία/Κτηνοτροφία, Σχέδια Βελτίωσης), Επιστροφή Φ.Π.Α, Ασφάλειες.

Εκ της "Ένωσης Μεσσηνίας"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.