Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Μπούκαρε σε σπίτι στο Λιμενάρι Φιλιατρών, αλλά τράπηκε σε άτακτη φυγή

Μεγάλη έκπληξη δέχτηκε τα ξημερώματα ένα ζευγάρι στο Λιμενάρι Φιλιατρών, όταν αγνωστος μπούκαρε σε σπίτι τους, αλλά αναγκάστηκε να τραπεί σε άτακτη φυγή.

Σύμφωνα με ......

πληροφορίες μας, ο άγνωστος μπήκε από την πόρτα αφού με ειδικό μηχάνημα έσπασε τον αφαλό της κλειδαριάς, και εισήλθε στο εσωτερικό του σπιτιού την ώρα που ο σύζυγος κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα και η σύζυγος του που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης στον καναπέ μαζί με το μικρό παιδί της.
Για καλή τύχη του ζευγαριού την ώρα εκείνη ο σύζυγος ξύπνησε για να πιει νερό και ήρθε αντιμέτωπος με τον άγνωστο άνδρα τον οποίο περιγράφει λευκό με μαύρο μπλουζάκι και μαύρο καπέλο.

Ο Τελευταίος αντιλαμβανόμενος ότι έγινε τσακωτός και πριν προλάβει ο ιδιοκτήτης να αντιδράσει καθώς ήταν και από τον ύπνο του τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Περιγράφοντας στην γυναίκα του την σκηνή, δεν πίστευε στ΄αφτιά της με αυτό που τους συνέβη αλλά ο συζυγούς της την καθησύχασε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφού ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Σήμερα το πωί θα μεταβούν στο ΑΤ Τριφυλίας για να κατγγείλουν το γεγονός.

Για μια ακόμα φορά έρχεται στο φως το τεράστιο πρόβλημα που δημιούργησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛΛ με το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών ελέω του σχεδίου αναδιάταξης των Αστυνομικών τμημάτων και με τις ευλογίες των δυο νεκροθαφτών του Βουλευτών του Πέτρου Κωνσταντινέα, Γιώργου Κατρούγαλου και Γιώτας Κοζομπόλη.




1 σχόλιο:

  1. Όταν ήταν το τμήμα ανοιχτό υπήρχε αστυνόμευση δηλαδή ? Με το που έκλεισε είδαμε λίγο αστυνόμευση . Το τμήμα ήταν σαν να μην υπήρχε και δεν είχε ποτέ προσωπικό να ανταπεξέλθει και ειδικά τη νύχτα υπήρχε μόνο αξιωματικός υπηρεσίας . όλα τα παραπάνω του άρθρου είναι προσωπικές πολιτικές απόψεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.