Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα Αποκάλυψη: Εξακολουθεί να μην παίρνει αδειοδότηση το κλειστό γήπεδο των Γαργαλιάνων



Αδιαφορεί ο Δήμος???

Μια εβδομάδα μετά από την αποκάλυψη μας για το ότι δεν παίρνει άδεια τέλεση αγώνων το Κλειστό γήπεδο Γαργαλιάνων και ολα ακόμα εξακολουθούν να είναι κυριολεκτικά στον αέρα για τις ομάδες που αγωνίζονται στο κλειστό γήπεδο των Γαργαλιάνων, καθώς με νέο έγγραφο ......

της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αυτή τη φορά που έχουμε στα χέρια μας και φέρνουμε στο φως της Δημοσιότητας, ακόμα και σήμερα δεν έχουν γίνει ενέργειες από τον Δήμο για να σταλούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα απαραίτητα έγγραφα που ορίζει ο νόμος 4479/2017 (ΦΕΚ. 94/A/29-06-2017) για να πάρει το γήπεδο των Γαργαλιάνων αδειοδότηση για την τέλεση αγώνων.

Η προθεσμία λήγει την 29η Σεπτεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι αν δε έχει πάρει την αδειοδότηση μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο κλειστό των Γαργαλιάνων.

Πληροφορίες του Filiatra News αναφέρουν ότι η Τεχνική Υπηρεσία έχει ολοκληρώσει τα απαραίτητα από την πλευρά τους και απομένει να γίνει ανάθεση για να ολοκληρωθεί εκκρεμότητα με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για να δώσει ο ηλεκτρολόγος το τελικό ΟΚ για να σταλεί το έγγραφο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και να δοθεί η άδεια τέλεσης αγώνων.

Σε έγγραφο που απέστειλε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στους φορείς των Δήμων (μεταξύ των οποίων και του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας) και κοινοποιεί στα Σωματεία της, αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,

Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μας κοινοποιήθηκε ο Νόμος υπ΄ αριθμ. 4479/2017, ο οποίος επιφέρει τροποποιήσεις στο Ν. 2725/1999.
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα σ΄ αυτόν, τροποποιείται το αρθρ. 56Α του Ν. 2725/1999 (Ένταξη των Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε Κατηγορίες) και προστίθεται το αρθρ. 56Β στο Ν. 2725/1999(Άδεια Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων).

Προκειμένου λοιπόν ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται για την χορήγηση άδειας διεξαγωγής των αγώνων Καλαθοσφαίρισης, των σωματείων μελών της Ένωσής μας, που ανήκουν διοικητικά στο Δήμο σας, παρακαλούμε για την επίσπευση των δικών σας ενεργειών, προκειμένου να χορηγηθεί η άδεια λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου σας.

Θεωρώντας δεδομένη την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για την Καλαθοσφαίριση στη Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο, σας ευχαριστούμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.