Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Μπάμπης Καναλουπίτης: Ξεκίνησε την κατασκευή ενός μεγάλου έργου που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της εισόδου της πόλης μας. [ Φωτογραφίες ]

Στο εργο που ξεκίνησε η δημοτική αρχή με ανακατασκευή του δρόμου απο το Λύκειο μέχρι και τη Τράπεζα εραιώς αναφέρθηκε σε αναρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης ο οποίος αναφέρθηκε .....

λεπτομερώς στις εργασίες που θα γίνουν τονίζοντας οτι θα τερματιστεί το φαινόμενο τα πεζοδρόμια να είναι κάτω από το επίπεδο του Δρόμου.

Ταυτόχρονα ζητά την κατανόηση του κόσμου λέγοντας ότι θα γίνει ένα έργο που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της εισόδου της πόλης μας.
Και μόνο το αποτέλεσμα θα είναι ότι καλύτερο και ομορφότερο γα την πόλη.

Αναλυτικά ο κ Καναλουπίτης αναφέρει στην ανάρτηση του: .....

Ο Δήμος Τριφυλίας ξεκίνησε την κατασκευή ενός μεγάλου έργου που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της εισόδου της πόλης μας.

Από τη διασταύρωση στου "Καη" έως και την τράπεζα Πειραιώς, θα σκαφτεί ο δρόμος σε βάθος 60 εκατοστών και θα στρωθεί με καινούργιο ασφαλτοτάπητα.
Θα γίνει ανάπλαση των πεζοδρομίων του Λυκείου, γυμνάσιου, πάρκου Βλαχερνας, παρκάκι υδρογείου σφαίρας, Αγίου Νικολάου και οπού άλλου χρειαστεί.

Η οδός Ζαχαριανών που βρίσκεται το "μουσείο Παναγιώτη Ηλιόπουλου" θα ανακατασκευαστεί με καινούργιο ασφαλτοτάπητα.

Τέρμα πια τα πεζοδρομία να είναι χαμηλότερα από το δρόμο με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουμε και σε άλλα σημεία τα ρείθρα να είναι χαντάκια και αλίμονο σε αυτόν που θα έπεφτε μέσα.

Το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί σε περίπου τρεις μήνες.

θα ταλαιπωρηθούμε λίγο άλλα αξίζει τον κόπο, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ότι καλύτερο και ομορφότερο για την πόλη μας.

Για το θέμα είχε μιλήσει και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σε δήλωση που είχε παραχωρήσει στο Filiatra News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.