Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Σκληρή κριτική Ανδρινόπουλου στην Δημοτική αρχή για τα απορρίματα

Έναν απέραντο σκουπιδότοπο χαρακτήρισε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ Σταθης Ανδρινόπουλος.
Ο Ανδρινόπουλος μίλησε για μια απαράδεκτη κατάσταση και μια εικόνα που οι επισκέπτες του Δήμου μας αντικρίζουν με τα σκουπίδια να είναι παντού διάσπαρτα στην Τριφυλία και νέες παράνομες χωματερές να δημιουργούνται από την ίδια τη δημοτική Αρχή.
Ο κ. Ανδρινοπουλος ......

αναφέρθηκε σε λάθος προγραμματισμό που είχε ο δήμος στο θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών αλλά και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και Θεώρησε λάθος να κλείσουν όλοι οι ΧΑΔΑ πλην ενός που λειτουργεί τώρα στο άκρο του Δήμου (σ.σ. στο Αλιμάκι) ενώ πιστεύει ότι ένας ΧΑΔΑ στο κέντρο του Δήμου (σ.σ. Δηλαδή που ακριβώς???) θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα θα είχαμε λιγότερα έξοδα και καύσιμα.

Ο κ. Ανδρινόπουλος κατηγόρησε τον κ Κατσίβελα ότι υποβάθμισε και απαξίωσε την υπηρεσία, καθαριότητας για να την παραδώσει σε Ιδιώτες ενώ είπε ότι δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για ενοικίαση απορριματοφόρων ενώ θα μπορούσαμε με αυτά τα χρήματα να πάρουμε δικό μας απορριμματοφόρο. Όπως έγινε τώρα.

Ο κ. Κατσίβελας δεν γλύτωσε από τα πυρά και των υπολοίπων επικεφαλής των παρατάξεων στο θέμα των σκουπιδιών με τον Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ Μπακούρο Σωτήριο να εξαπολύει δριμεία επίθεση στο δήμαρχο,
Ο Δημήτρης Κουτσούλης έκανε αναφορά στην νεα παράνομη χωματερή που έκανε ο δήμος στο Αλιμάκι δίπλα στη χωματερή που αποκαταστάθηκε και τα σκουπίδια της νέας παράνομης χωματερής κοντέβουν να καλύψουν κι εκείνη που αποκαταστάθηκε ενώ αναρωτήθηκε αν υπάρχει ή όχι Εισαγγελέας στην γύρω περιοχή του Δημαρχείου.

Η δημοτική σύμβουλος της ΡΑΚΙ Αλέκα Τσούλου τόνισε ότι πρώτα και πάνω απ ΄λα θα πρέπει να είναι η υγεία και η Υγιεινή κα καθαριότητα που αποτελούν τον πολιτισμό μιας κοινωνίας.

Από την πλευρά του ο Αλέκος Κουτρουμπής είπε ότι πιθανόν να ήταν σε διακοπές η δημοτική Αρχή και δεν είδε το σκουπιδαριό και τα προβλήματα.που ήταν συσσωρευμένο στους δρόμους.
Απαντώντας ο δήμαρχος κ Κατσίβελας δήλωσε ότι έπεσε από τα σύννεφα που είπε ο κ. Ανδρινοπουλο οτι ο δήμος είναι σε χειρότερη κατάσταση απ ότι τον παρέλαβε.
Την προηγούμενη περίοδο η δραστηριότητα που υπήρχε ήταν ίσα για να υπάρχει. Απουσία προγραμμάτων υποδομών και μόνο προμήθειες αναγκαίων υλικών και αυτές δεν υπήρχαν.
Ουτε λάμπες δεν υπήρχαν και τις αγόραζαν οι δημότες και ζητούσαν από τον Δήμο να τις βάλει.
Άλλο η διαχείριση και άλλο η αποκομιδή.
Στη ολοκληρωμένη διαχείριση ένα κομμάτι είναι η αποκομιδή.
Μην ξεχνάνε ότι υπήρξαν δυο κυβερνήσεις και από τη τελευταία κυβέρνηση έχουν αλλάξει δυο υπουργοί που ο καθένας αλλαζει την ρότα και δεν ξέρουμε που θέλει να πάει το υπουργείο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.