Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσκεψη Καμίνη στην Τριφυλία. Συνάντηση και με τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο στο ΚΥ Φιλιατρών [ Φωτογραφίες + 2 Video ]

Επίσκεψη στην Τριφυλία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στα πλαίσια της περιοδείας του για την υποψηφιότητα του στην αρχηγεία της Κεντροαριστεράς.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων .....

έγινε δεκτός από τον ομόλογο του Παναγιώτη Κατσίβελα στην είσοδο του Δημαρχείου Κυπαρισσίας παρουσία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Μπακούρου, του πρώην υποψηφίου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Δημοτικού Συμβούου Γιάννη Κατσαργύρη του στελέχους της ΔΗΜΑΡ Μπάμπη Βακαλόπουλου όπου αμέσως μετά ανέβηκαν στο γραφείο του όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο κ Κατσίβελας Καλωσόρισε στον Δήμο Τριφυλίας τον Γιώργο Καμίνη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ενδοπαραταξιακές εκλογές για την αρχηγεία της Κεντροαριστεράς και του έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τον Δήμο και του προσέφερε ως δώρο το λογότυπο του Δήμου Τριφυλίας και τον Τουριστικό οδηγό του Δήμου.

Ο κ Καμίνης αναφερόμενος στην Δημοτική του παράταξη στον Δήμο της Αθήνας τόνισε ότι αποτελείται από στελέχη της ΝΔ μέχρι την ΔΗΜΑΡ και συνεργάζονται άψογα όλοι μαζί. Αυτό το κατάφεραν γιατί όπως είπε άφησαν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες και κοίταξαν όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του Δήμου.

Αναφερόμενος τον χώρο της Δημοκρτατικής συμπαράταξης, το χαρακτήρισε εγχείρημα εθνικής εμβέλειας. Γιατί βλέπουμε αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό κενό μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η πολιτική κατάσταση έχει οξυνθεί πολύ, ότι η χώρα δεν αντέχει συγκρουσιακές καταστάσεις και αυτός ο χώρος πρέπει να λειτουργήσει ως ένας χώρος συνύπαρξης, με τις απόψεις του φυσικά, έτσι, με τις πολιτικές του θέσεις και αντιπαραθέσεις. Ένας χώρος ο οποίος θα μπορέσει να δείξει και το προς τα πού πρέπει να πορευθούμε και να προκαλέσει ο ίδιος, από τη στιγμή που θα κατορθώσει να διαμορφώσει μια πολιτική μεγάλων αλλαγών για τη χώρα, να φέρει όσο μπορέσει, να διευρύνει το μέτωπο των δημοκρατικών δυνάμεων και να βοηθήσει και τις υγιέστερες δυνάμεις και στα άλλα δύο κόμματα να προχωρήσουν κι αυτές. Γι’ αυτό μιλάω για μια εθνική αποστολή! Να έχουμε αυτή τη στιγμή ευεργετική επίδραση και στους όμορους χώρους.



Ακολούθησε συνάντηση με πολιτικούς του φίλους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του και στο εγχείρημα που καλείται σήμερα η ΚεντροΑριστερά να οικοδομήσει και να καλύψει το μεγάλο κενό ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγη ώρα αργότερα έκανε βόλτα στην πλατεία Κυπαρισσίας συνοδευόμενος από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Με ολογόλεπτη καθυστέρηση επισκέφθηκε και το ΚΥ Φιλιατρών όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΔΕ Φιλιατρών Χαράλμπος Καναλουπίτης συναντήθηκε με τον Διευθυντή - Συντονιστή Δημήτρη Σωτηρόπουλο με τον οποίο είχαν 10λεπτη συνομιλία για τον χώρο της ΚεντροΑριστεράς.
Εκεί βρέθηκε και ένας πολίτης που όπως δήλωσε ήταν παραθεριστής και ζήτησε από τον Γιώργο Καμίνη αν εκλεγεί αρχηγός να φροντίσει να βοηθήσει το ΚΥ Φιλιατρών μιας και πριν κάποιο καιρό Στενό του συγγενικό πρόσωπο απέφυγε το μοιραίο λόγω της ύπαρξης του Κέντρου Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.