Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών Τα αποτελέσματα του Rapid τουρνουά Σκάκι

Πούλος και Ανδριοπούλου, ήταν οι νικητές του Rapid τουρνουά Σκάκι, που διοργάνωσε ο Σ.Ο. Φιλιατρών το διήμερο 18 και 19 Αυγούστου 2017, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Ο Πούλος Γεώργιος (του Σ.Ο. Καλλιθέας) πήρε άνετα την πρώτη θέση στο κυρίως τουρνουά, με .....

4 νίκες και μία ισοπαλία στον τελευταίο γύρο( με τον Κορμά Γεώργιο). Δεύτερος ήταν ο Χάραρης Γεώργιος (Σ.Ο Φιλιατρών) με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες και τρίτος ο Κορμάς Γεώργιος με 3,5 βαθμούς. Πρώτο κορίτσι ήταν η Τριαντοπούλου Αφροδίτη (Σ.Ο. Φιλιατρών) με 3 βαθμούς και 2ο η Ταγκαλάκη Ιωάννα(Σ.Ο. Φιλιατρών) με 2 βαθμούς. Συνολικά συμμετείχαν 14 σκακιστές.

Στον όμιλο μέχρι 12 ετών πρώτευσε η Ανδριοπούλου Ελένη (του ΑΠΟ ¨ΚΟΤΙΝΟΣ¨ Χολαργού) με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Δεύτερος ήταν ο Τάνεβ-Σαρδέλης Οδυσσέας (Σ.Ο Φιλιατρών) με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες και στην τρίτη θέση (και συγχρόνως 2ο κορίτσι) ήταν η Αποστολοπούλου Αφροδίτη (Σ.Ο Φιλιατρών) με 3 βαθμούς σε 5 αγώνες. Τρίτο κορίτσι ήταν η Αντωνοπούλου Μαργαρίτα με επίσης 3 βαθμούς. Στον όμιλο αυτό είχαμε συνολικά 12 συμμετοχές.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και στα 3 πρώτα κορίτσια δόθηκαν μετάλλια.
Ο Σ.Ο. Φιλιατρών ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα όσους έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να συμμετέχουν στο τουρνουά, αλλά θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα και τον Μορφωτικό Σύλλογο Φιλιατρών «Ο ΠΥΡΣΟΣ» για την διαρκεί και πολύπλευρη βοήθειά του προς το σύλλογο και αισθάνεται βαριά την ευθύνη να συνεχίσει την προσπάθεια αυτή σε πείσμα των οικονομικών δυσκολιών των καιρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.