Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Εξηγήσεις ζητά από την ΔΕΥΑΤ ο Εμπορικός Σϋλλογος Κυπαρισσίας για τις διακοπές νερού

Παράπονα για τις συνεχείς διακοπές νερού εκφράζει σε επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και ζητά ενημέρωση για τις διακοπές που έχουν γίνει αλλά και ενημέρωση για μελλοντικές διακοπές στην υδροδότηση προκειμένου να .....

ενημερώνονται επαγγελματικές ομάδες που εξαρτώνται άμεσα από το νερό.

Ο Εμπορικός σύλλογος καταλήγει και ελπίζει σε συνεργασία για να αποφευχθούν περιπτώσεις που θα ζητηθούν ποινικές και λοιπές ευθύνες των αρμοδίων
Η Επιστολή αναφέρει:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αρκετά συχνές διακοπές υδροδότησης στην πόλη της Κυπαρισσίας.
Παρακαλούμε όπως:

1. Mας ενημερώσετε εάν οι διακοπές αυτές οφείλονται σε έλλειψη νερού ή σε βλάβες του δικτύου, και κατά πόσο θα συνεχιστούν αυτές.

2. Όταν γίνονται διακοπές, επιθυμούμε να ενημερωνόμαστε αυτομάτως ώστε να ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία εξαρτώνται άμεσα (εστιατόρια, καφετέριες στεγνωκαθαριστήρια, κ.λ.π.) από τη χρήση νερού. Η ενημέρωση αυτή θα αποτρέψει τυχόν σοβαρές βλάβες σε μηχανήματά τους και φυσικά αποφυγή ταλαιπωρίας των καταναλωτών.

Ελπίζουμε σε ενημέρωση και συνεργασία, ώστε να μην βρεθούν συνάδελφοι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουν ποινικές και λοιπές ευθύνες των αρμοδίων της Επιχείρησή σας.

ΣΧΟΛΙΟ
Καλό θα ήταν οι Δημοτικοί σύμβουλοι τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης να θέσουν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ΔΕΥΑΤ και να κληθεί εκ νέου ο κ Γυφτάκης να δώσει εξηγήσεις για ΟΛΑ.
ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να έρχεται και να απαντά στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι να ζητά από τους Συμβούλους να πηγαίνουν στην ΔΕΥΑΤ για ενημέρωση όπως ζήτησε τον Απρίλιο στο Δημοτικό Συμβούλιο, λες και θέλει να γίνεται στα κρυφά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.