Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ναυάγιο για τα τηλεοπτικά - Πρόταση... μαμούθ της ΕΡΤ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, προς ναυάγιο οδηγούνται οι συζητήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League την επόμενη σεζόν, ενώ η ΕΡΤ προσφέρει... 600.000 ευρώ για 30 αγώνες πρωταθλήματος!

Σχεδόν αδύνατον θεωρείται να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Nova, ΕΡΤ και τους συλλόγους της Super League σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση των αναμετρήσεων της πρώτης κατηγορίας ενόψει της επόμενης σεζόν, με .....

αποτέλεσμα τα πάντα να βρίσκονται «στον αέρα» σχετικά με την προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ΕΡΤ κοστολογεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Super League στα... έξι εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να προσφέρει το... ιλιγγιώδες ποσό των 600.000 ευρώ προκειμένου να μεταδώσει 30 αγώνες την σεζόν 2017-18 (έναν κάθε αγωνιστική), οκτώ εκ των οποίων μάλιστα θα πρέπει να είναι των λεγόμενων «μεγάλων» - εμπορικών συλλόγων...

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, είναι αδύνατον να συμφωνήσουν οι σύλλογοι της Super League με αυτή την... πρόταση-μαμούθ της ΕΡΤ, συνεπώς αναμένεται να ανακοινώσουν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν ούτε τη μείωση ύψους 18% που έχει προτείνει το συνδρομητικό κανάλι της Nova, με ότι αυτό συνεπάγεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το οποίο βρίσκεται πλέον «στον αέρα», σε 16 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.