Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Βάλτα Γαργαλιάνων: 1.543 δενδρύλλια κάνναβης ξερίζωσε η Διωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας σε χθεσινή επιχείρηση. [Φωτογραφίες ]

Ούτε 100 ούτε 200 ούτε 500 αλλά 1.543 δενδρύλια Ινδικής Κάνναβης ξερίζωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στην χθεσινή επιχείρηση που έγινε λίγο έξω από την είσοδο του χωριού Βάλτα του πρώην Δήμου Γαργαλιάνων όπως σας ενημερώσαμε με το χθεσινό ρεπορτάζ από την επιχείρηση της αστυνομίας.

Σήμερα με δελτίο .....

τύπου η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μεσσηνίας δίνει στην δημοσιότητα λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Τι λέει το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:....

Εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν συνολικά -1.543- δενδρύλλια κάνναβης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών τους


Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκαν χθες (19.8.2017), σε αγροτοδασικές περιοχές του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο (2) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (19.8.2017) πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασικές περιοχές του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, δύο (2) φυτείες κάνναβης, όπου στην μία καλλιεργούνταν -1.152- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους από 2 έως 4 μέτρα περίπου και στην άλλη καλλιεργούνταν -391- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 4 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Επιπλέον και στους δύο (2) χώρους των φυτειών, βρέθηκε ο αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τις φυτείες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.