Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Εράνη: Σημαντικές παρουσίες στο 1ο Τουρνουά Beach Volley

Στα πλαίσια του 1ου μας τουρνουά beach volley, έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε και να τιμήσουμε για την προσφορά τους στο ελληνικό βόλεϊ και beach volley τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες του χώρου. Τον Θανάση Πανούσο, τον Μάνο Ξενάκη και τον Γιώργο Κουλιέρη.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι 3 αυτές ξεχωριστές προσωπικότητες.







Θανασης Πανουσος: Με 116 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών, 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και πολυετή παρουσία στην Α1 ανδρών στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε Γερμανία και Ιταλία.
Με επιτυχίες και στην άμμο, 1η θέση στο masters στο Ναύπλιο το 2003 και 2η θέση στην πανελλήνια κατάταξη την ίδια χρονιά ως αθλητής.
Περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής με ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων με την ομάδα από την Σάμο.




Μάνος Ξενάκης: Με πολυετή παρουσία στην Α1 ανδρών στη σάλα, 4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και ευρωπαϊκή διάκριση με την ομάδα του Ολυμπιακού (τελικός CEV Champions League).
Πολλάκις πρωταθλητής Ελλάδος στο beach volley (μοναδικός στην Ελλάδα με 7 Πανελλήνια πρωταθλήματα) και 200 συμμετοχές στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα (FIVB).






Γιώργος Κουλιέρης: Πάνω απο 250 συμμετοχές στην Α1 Εθνική κατηγορία, 60 συμμετοχές στα Ευρωπαικά Κύπελλα, συμμετοχή σε τελικό Champions League το 2009 με τον Ηρακλή και 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο beach volley.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.