Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πότε θα φτιάξει ο δήμος τον δρόμο της Αγια Μαρίνας??

Σε απαράδεκτη κατάσταση βρίσκεται ο Δρόμος της Αγια Μαρίνας στα Φιλιατρά. Στον χωματόδρομο έχουν σχηματιστεί δυο τεράστιες γούβες που βλέποντας τις κανείς νομίζει ότι στο σημείο έχουν πέσει μετεωρίτες.

Πολίτες που .....

περνάνε από αυτόν τον δρόμο για να πάνε τα κτήματα τους μας επεσήμαναν ότι στις 17 Ιουλίου γιορτάζει το εκκλησάκι που βρίσκεται λίγο πιο κάτω και ο κόσμος δεν θα μπορεί να περάσει με τα αυτοκίνητα του.
Το θέμα είναι ότι αυτός ο δρόμος οδηγεί και στο νέο γήπεδο Φιλιατρών και χρησιμοποιείται και για αυτό το σκοπό από το 2005 τουλάχιστον.

Αγρότες που χρησιμοποιούν τον δρόμο εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την επικρατούσα κατάσταση και ζητούν από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών να παρέμβει και να αποκαταστήσει τους κρατήρες ώστε να μην σπάνε τα αυτοκίνητα τους αυτοί που πάνε στα κτήματα τους αλλα και οι αυριανοί επισκέπτες που θα μεταβούν στο σημείο για την εορτή της Αγίας Μαρίνας.



2 σχόλια:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΣΩ E-MAIL

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!

    ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΜΟΝΗ , ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ , ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ; ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΟΜΩΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ , ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΑΙ , ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΘΛΙΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.