Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Η Αντωνία Μπούζα σε συνάντηση εργασίας για την πορεία της κουνουποκτονίας στη Μεσσηνία

Η εξέλιξη της τουριστικής περιόδου στη Μεσσηνία, απαιτεί την εγρήγορση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την προετοιμασία μας σε διάφορους τομείς που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, την εικόνα μας και τη βελτίωση των δημοσίων υποδομών.

Έτσι σήμερα ......

5-7-2017 η Συντονίστρια Έργων και Αποτελεσματικότητας της Περιφ.Ενότητας Μεσσηνίας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού Αντωνία Μπούζα, είχε συνάντηση εργασίας , όπου εξετάστηκε η πορεία της κουνουποκτονίας στη Μεσσηνία . Διαπιστώθηκε ότι η πορεία του έργου Καταπολέμησης των κουνουπιών κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και δόθηκαν οδηγίες για εντατικοποίηση των ψεκαστικών ενεργειών, σε περιοχές όπου υπάρχουν ακόμη εστίες κουνουπιών και έχουν ανακύψει τυχόν προβλήματα.

Η πορεία των έργων συντήρησης των οδικών αξόνων παρά τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ολοκληρώνονται οι διαγραμμίσεις του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου με έμφαση αρχικά σε αυτό που οδηγεί σε προβεβλημένα τουριστικά θέρετρα και αρχαιολογικούς χώρους της Μεσσηνίας, ενώ ξεκίνησε και η κοπή της αυτοφυούς βλάστησης στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Η προσοχή και η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι δείγμα πολιτισμού και υποχρέωση όλων των πολιτών. Ας είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας με τον καλύτερο τρόπο.

Καλαμάτα 5 Ιουλίου 2017

Αντωνία Μπούζα
Περιφ.Σύμβουλος Μεσσηνίας
Συντονίστρια Έργου και Αποτελεσματικότητας Μεσσηνίας
Εντετ.Σύμβουλος Τουρισμού-Πολιτισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.