Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ασύλληπτη γκάφα στο Star Academy του "Ε" [ Video ]

► Κοροϊδεύουν τους τηλεθεατές και φωνάζουν για την κακή AGB για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.
► Το πιο άθλιο υποτίθεται Talent Show - Μουσική ΑΚΑΔΗΜΙΑ.... του Αιώνα.

Σε 30 χρόνια από .....

τώρα θα διηγούμαστε στα εγγόνια μας, ιστορίες από την κορυφαία εκπομπή της τελευταίας δεκαετίας στην τηλεόραση και δεν θα μας πιστεύουν. Πραγματικά, αν δεν παρακολουθείς το Star Academy και ακούς να σου αφηγούνται όσα μαγικά συμβαίνουν κάθε Σάββατο, θα νομίζεις ότι είναι αποκυήματα της πιο τρελής φαντασίας.
Και όμως κάθε εβδομάδα, το τηλεοπτικό κοινό, εκεί που νομίζει ότι τα ‘χει δει όλα, έχει την χαρά να απολαμβάνει και ένα νέο μοναδικό σκηνικό, που το κάνει να ξεχνάει τα προηγούμενα.

Αυτή την εβδομάδα δεν είχε η κριτική επιτροπή την τιμητική της. Μετά τον καυγά του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη με τον Νίκο Καρβέλα και την απομάκρυνση του τελευταίου από το show, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι τα όμορφα σκηνικά είχαν τελειώσει, συνέβη το καλύτερο.

Όπως μας ενημέρωσε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης οι σπουδαστές της Ακαδημίας για να κάνουμε κέφι και να απολαύσουμε τη βραδιά θα έλεγαν και ένα δεύτερο τραγούδι (εκτός διαγωνισμού), ώστε να εκτιμήσουμε τις φωνητικές τους ικανότητες, καθώς χωρίς το άγχος ότι κρίνονται θα μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα. Πράγματι τα παιδιά έβγαιναν το ένα μετά το άλλο και τραγουδούσαν, τόσο ωραία και μελωδικά που θα πίστευε κανείς ότι είναι άλλοι άνθρωποι σε σχέση με εκείνους που ακούγαμε στο διαγωνιστικό κομμάτι. Και ορθώς θα το πίστευε γιατί όπως αποδείχτηκε μετά από λίγο, υπήρχε μια μικρή και ασήμαντη διαφορά.
Στο δεύτερο κομμάτι τραγουδούσαν playback χωρίς να ξέρει κανείς.

Και αυτό αποκαλύφθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς την ώρα που ήταν η Χριστιάνα στη σκηνή και τραγούδαγε τη μάντισσα της Μαρίνας Σάττι, ξαφνικά κάτι συνέβη, έχασε τα λόγια και ενώ άφησε το μικρόφωνο της, την ακούγαμε να τραγουδάει κανονικά.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής έκαναν νοήματα για να σταματήσει η παρωδία, ο σκηνοθέτης μάταια προσπαθούσε να σώσει οτιδήποτε και αν σώζεται δείχνοντας πλάνα απ’ το κοινό, όμως το κακό είχε γίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.