Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

«Εμπλοκή» με τη ρευματοδότηση των καντινών στο Λαγκούβαρδο…

«Εμπλοκή» φαίνεται πως έχει παρουσιαστεί σχετικά με τη ρευματοδότηση καντινών στην παραλία του Λαγκούβαρδου που ο Δήμος Τριφυλίας δημοπράτησε.

Ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος της απλής χρήσης των .....

κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας Δήμου Τριφυλίας για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, αυτοκινούμενης ή μη. Μάλιστα, για έναν εξ αυτών ήδη, από τις 16 Ιουνίου, έχει υπογραφεί μεταξύ του δημάρχου Τριφυλίας και του ιδίου η σύμβαση παραχώρησης χώρου αιγιαλού για την τοποθέτηση τροχήλατης αυτοκινούμενης ή μη καντίνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με παράγοντες της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας, έχει παρουσιαστεί «εμπλοκή» σχετικά με τη ρευματοδότηση των καντινών από τη ΔΕΗ.

Από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, πάντως, φέρονται να ισχυρίζονται ότι οι όροι των διακηρύξεων για τις καντίνες είναι συγκεκριμένοι και σε αυτούς δεν αναφέρεται υποχρέωση του Δήμου Τριφυλίας για παροχή ρεύματος στις καντίνες, σημειώνοντας ότι στο άρθρο 25ο της διακήρυξης ορίζεται πως ο παραχωρησιούχος βαρύνεται με τα πάσης φύσεως δημοτικά τέλη και τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας, τις συνδέσεις των οποίων υποχρεούται να εκδώσει - μεταφέρει στο όνομά του, «βγάζοντας» κατ’ αυτό τον τρόπο και με αυτό τον ισχυρισμό «καθαρή» τη Δημοτική Αρχή μπροστά στο ζήτημα που έχει ανακύψει και το οποίο, όπως και να ’χει, είναι σοβαρό και με προεκτάσεις...

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.