Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Survivor: Στη Ρόδο θα γίνουν ο ημιτελικός και ο τελικός του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Από τις 21 έως τις 30 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Ρόδο όλη η παραγωγή του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού, η οποία μάλιστα .....

ξεπερνά τα 1.000 άτομα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, στη rodiaki.gr, ο οποίος ερωτηθείς από δημοσιογράφους ανέφερε ότι «Έχει ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας σε συγκεκριμένα πράγματα, για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του παιχνιδιού».

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης έδωσε και επιπλέον πληροφορίες, χωρίς να αποκαλύπτει αν όντως ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον τελικό να διεξάγεται εντός των τειχών της Μεσαιωνικής Πόλης.

Ανέφερε ωστόσο, ότι η αποστολή θα φτάσει στο νησί της Ροδου 21 και 22 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει έως και τις 30 Ιουνίου.

Έκπληκτος μάλιστα, ο Χατζημάρκος αποκάλυψε ότι και ο ίδιος εντυπωσιάστηκε με το μέγεθος της παραγωγής, καθώς όπως είπε ξεπερνά τα 1.000 άτομα, ενώ ζητήθηκαν και 400 δίκλινα δωμάτια για την φιλοξενία τους.

Όπως είπε ο περιφερειάρχης έχουν επιλέξει συγκεκριμένο χώρο τον οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει και τον οποίο θεωρούν ιδανικό για τα γυρίσματα.

Ωστόσο, ο Περιφερειάρχης διευκρίνισε ότι αν και δεν έχουν παρθεί επισήμως οριστικές αποφάσεις, οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, για τον χώρο όπου θα γίνουν τα γυρίσματα του τελικού.

iefimerida

Σχόλιο:
Παραμύθι της Ελευθερίας Καλαμάτας έβλεπε με σιγουριά τη Καλαμάτα ως τόπο διεξαγωγής....
Θα μας πουν τουλάχιστον απο ποιό πλευρό κοιμώντουσαν όταν είδαν το όνειρο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.