Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

DIGEA: Δοκιμαστικές εκπομπές σε High Definition KAI στην Μεσσηνία

ΜΟΝΟ ΣΤΟ 
FILIATRA NEWS

Ξεκίνησαν από τις 20 Μαΐου και στην Μεσσηνία οι δοκιμαστικές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών (ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΚΑΪ, STAR, ALPHA, EPSILON) σε ποιότητα Υψηλής .....

Ευκρίνειας (High Definition) μέσω του δικτύου της Digea.

Συγκεκριμένα οι δοκιμαστικές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών από την Digea ξεκίνησαν σε προσωρινές συχνότητες από το Κέντρο Εκπομπής Πεταλιδίου στις συχνότητες 43 (650 MHz) και 44 (658 MHz)

Αναλυτικά οι συχνότητες και τα εκπεμπόμενα κανάλια είναι:

Κανάλι 43 (650 MHz): ΑΝΤ1 HD, Μακεδονία HD, ΣΚΑΙ HD, STAR HD

Κανάλι 44 (658 MHz): ALPHA HD και Epsilon HD

Για να μπορέσετε να κάνετε λήψη και των νέων συχνοτήτων θα πρέπει να κάνετε επανασυντονισμό του δέκτη σας.

Τι συμβαίνει στα Φιλιατρά:
Ηδη και στα Φιλιατρά (σε ορισμένα σημεία της πόλης) μπορεί να γίνει λήψη από το Κ.Ε. Πεταλιδίου αρκεί η κεραία να στραφεί προς τους Γαργαλιάνους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΗΨΗ από αυτό το κέντρο καθώς ΕΠΙΣΗΜΩΣ το Κέντρο Πεταλιδίου ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

Καλό θα ήταν να αναμείνουμε ενεργοποποίηση του ΚΕ Φραγκαπήδημα

Φαίνεται ότι η Digea μετά την Αρόη (για την Πάτρα) και τα Δολιανά (για την Τρίπολη) κινήθηκε στην λογική της ενεργοποίησης των τριών πιο εμπορικών Κ.Ε. της Πελοποννησου για να πιάσουν τις πρωτεύουσες τριών ακόμα νομών.
Με βάση αυτή την λογική, θα πρέπει να περιμένουμε ενεργοποίηση και του Κέντρου Εκπομπής "Φραγκαπήδημα" Πύργου Ηλείας αλλά και Αναβρυτή για να καλύψει και την Σπάρτη.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις συχνότητες καναλιων σε τρια κέντρα εκπομπής. Φραγκαπηδημα Ηλέιας, Αίνο Κεφαλλονιάς, και Πεταλιδίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.