Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΜΙΛΤΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ: ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ) ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ)

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι Μεσσήνιοι ζουν το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστή τον ανεκδιήγητο Υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο. Πάλι ο κ. Καμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας επικαλούμενος για άλλη μια φορά γελοίους λόγους όπως ότι το στρατόπεδο εξυπηρετεί ρουσφέτια. Αν είναι έτσι γιατί δεν κλείνεται και την 120 ΠΕΑ κ. Καμμένε;

Είναι γνωστό ότι δεν ......

υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που να δικαιολογούν το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας. Αντίθετα υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που το κατατάσσουν στα καλύτερα στρατόπεδα της Χώρας ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων γιατί έχει άριστες κλιματολογικές συνθήκες, είναι καινούργιο γιατί είναι πρόσφατα ανακαινισμένο, έχει μικρό κόστος συντήρησης και βρίσκεται στα μετόπισθεν όπως όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων. Συνεπώς όχι απλά δεν πρέπει να κλείσει αλλά μάλλον να διευρυνθεί η λειτουργία του ακόμα παραπάνω πρέπει.

Παρόλα αυτά και το 2015, και το 2016 και σήμερα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Ο κ. Καμμένος να αφήνει υπονοούμενα για το κλείσιμο του στρατοπέδου, η τοπική κοινωνία να ανησυχεί και να αντιτίθεται σε αυτό το ενδεχόμενο και ο Δήμαρχος Καλαμάτας να προσφεύγει στον κ. Καμμένο για να τον διαβεβαιώνει ο τελευταίος ότι το στρατόπεδο θα παραμείνει. Τρία χρόνια τώρα ο ίδιος εμπαιγμός και η ίδια κοροϊδία για τους Μεσσήνιους. Τρία χρόνια τώρα ο ίδιος παραλογισμός.

Θα πρότεινα, όπως εμπαίζει και κοροϊδεύει έτσι τους Καλαματιανούς ο κ. Καμμένος δια μέσου των ψεύτικων υποσχέσεων που δίνει στον Δήμαρχο τρία χρόνια τώρα, να τον ανακηρύξει ο τελευταίος ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Πόλη για να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός.
Όσον αφορά τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας που ήδη έχουν εκφραστεί υπερ του κλείσιμου του στρατοπέδου, μετά και τη χθεσινή ψηφοφορία του 4ου Μνημονίου έγινε ξεκάθαρο ότι αυτά τα ανθρωπάκια προκειμένου να κρατήσουν τον μισθό και την καρέκλα τους θα κάνουν τα πάντα. Θα φτάσουν , όπως και έγινε, να χειροκροτούν μέχρι και αυτόν που λοιδορεί τον Μητροπολίτη τους

Δε θα σχολιάσω φυσικά τις επιθέσεις του κ. Καμμένου στον Πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά γιατί είναι γνωστό το «κόμπλεξ» που τον διακατέχει ως προς αυτόν. Όσον αφορά για την επίθεση που έκανε ο δήθεν Θεοσεβούμενος κ. Καμμένος προς τον Ποιμενάρχη Μεσσηνίας έγινε ξεκάθαρο ότι: Ο κ. Καμμένος πέρα από μέγιστος πολιτικός ψεύτης και απατεώνας, μεταλλάχθηκε επίσης σε Αριστερό και Θεομπαίχτη. Το Πολιτικό του τέλος προμηνύεται πολύ άσχημο. Η Νέμεσις πλησιάζει.

Μιλτιάδης Χρυσομάλλης,
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός,
Πολιτευτής Μεσσηνίας ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.