Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανατίναξαν το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Κοπανάκι. Σημαντικότατες υλικές ζημιές στο κρεοπωλείο που το φιλοξενούσε,

UPDATE 12:06

Αναστάτωση και φόβος επικρατεί από σήμερα το πρωί στην τοπική κοινωνία του Κοπανακίου μετά την ανατίναξη που σημειώθηκε γύρω στις 4:30 το πρωί στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που περιείχε το μηχάνημα..

Παράλληλα το κρεοπωλείο του κ. Δημήτρη Καμπούκου που Φιλοξενούσε το μηχάνημα της Πειραιώς έχει υποστεί πολύ σημαντικές ζημιές τόσο στις τζαμαρίες του κρεοπωλείου όσο και τα ψυγεία που υπήρχαν στο εσωτερικό του.

Στο σημείο έσπευσε ......

αστυνομική δύναμη από την Ασφάλεια και την σήμανση όπου μετά την συλλογή στοιχείων δόθηκε το πράσινο φως στον ιδιοκτήτη να αποκαταστήσει τις ζημιές.

Ο Ιδιοκτήτης του Κρεοπωλείου που διαμένει στο διπλανό κτήριο πετάχτηκε απο τον εκκωφαντικό θόρυβο και μέχρι να κατέβει στο κατάστημα του να δει τι συμβαίνει, δεν είδε τίποτα περισσότερο από ζημιές ενω οι δράστες να έχουν γίνει καπνός.

Μιλώντας στο Filiatra News ο Αντιδημαρχος Τριφυλίας που προέρχεται από το Κοπανάκι Γιάννης Μερκούρης, είπε ότι είναι πρωτόγνωρο γεγονός για μια μικρή επαρχιακή πόλη να γίνονται συμβάντα σαν αυτά που σχεδόν καθημερινά βλέπουμε να γίνονται στην Αθηνα.
Η βαριά εγκληματικότητα δυστυχώς έφτασε και στην περιοχή μας.
Δεν υπήρχε ποτε περίπτωση να φανταστούμε τέτοιο γεγονός στο Κοπανάκι.
Γι αυτό χρειαζόμαστε την αστυνόμευση και αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στο μεγάλο λάθος που θέλει να κάνει η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ να κλείσει τα αστυνομικά τμήματα.

Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Αλέξανδρος Κουτρουμπής δηλώνει σοκαρισμένoς από το πρωτόγνωρο γεγονός για την περιοχή και τονίζει για πολλοστή φορά το λάθος που κάνει η κυβέρνηση να κλείσει τα αστυνομικά τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.