Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και όργια με ανταλλαγή συντρόφων στο πλοίο

Ερωτικές διακοπές για swingers στην Ελλάδα οργανώνει το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC.

Τίτλος της .......

κρουαζιέρας που θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου με αφετηρία την Αθήνα και στάσεις σε Μύκονο, Πάρο, Κως, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη, «Πάθος στα ελληνικά νησιά».

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που διοργανώνει διακοπές για ζευγάρια που κάνουν ανταλλαγές συντρόφων και θέλουν να κάνουν αυτό το είδος διακοπών.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία, για τη σχεδιαζόμενη κρουαζιέρα αναφέρει, ότι θα αποτελέσει αφορμή για να ερωτευτεί κανείς τα ελληνικά νησιά, έχοντας στο πλάι τους πιο «καυτούς» άνδρες και γυναίκες. «Επισκεφθείτε τα πιο παρθένα ηλιόλουστα, ονειρικά νησιά σε μια κρουαζιέρα αισθησιακή που θα σας... φύγει το κεφάλι. Για εμάς, το πολυτελές Azamara Quest θα μετατραπεί σε ένα φάρο σεξουαλικότητας όπου ο ρομαντισμός, το πάθος και οι ένοχες απολαύσεις θα αποτελέσουν μέρος μιας σέξι περιπέτειας ελευθεριών.

Τα δελεαστικά νησί και το Αιγαίο θα αποτελέσει το σκηνικό για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε σέξι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και τα swingers ζευγάρια. Αν θέλετε πολυτέλεια, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς καμία αναστολή, τότε αυτές είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς.

Και καταλήγει η διοργανώτρια εταιρεία: «Η πέμπτης μας κρουαζιέρα θα είναι η ευκαιρία για να ξεφύγετε από τους περιορισμούς της πραγματικής ζωής και και εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή η κρουαζιέρα θα σας δώσει την ευκαιρία της πλήρους διαφυγής, εκεί οι αναστολές θα περιοριστούν και όπου οι αναστολές περιορίζονται έρχεται η δράση».

Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.