Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Καθορισμός Διενεργειας δημοπρασίας για χρηση θεσεων Αιγιαλού και Παραλίας [ Συνημμένα ]

Καθορίστηκαν από τον Δήμο Τριφυλίας και συγκεκριμένα από την Οικονομική Επιτροπή τα ελάχιστα όρια προσφοράς για τη διενέργεια της δημοπρασίας, για τη χρήση των κάτωθι θέσεων και τμημάτων (τ.μ.) αιγιαλού και παραλίας.
Οι Δημοπρασίες θα γίνουν στις 6 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου στην Κυπαρισσία.
Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία:

α. Καθορισμός όρων, προυποθέσεων, τεχνικών θεμάτων, αναγκαίων λεπτομερειών και διαδικασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, αυτοκινούμενης ή μη, για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλωστρών και για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής σε θέσεις αιγιαλού-παραλίας Δ.Τριφυλίας

Καθώς επίσης και 

β. Καθορισμός όρων, προυποθέσεων, τεχνικών θεμάτων, αναγκαίων λεπτομερειών και διαδικασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, αυτοκινούμενης ή μη, για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλωστρών και για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής σε θέσεις αιγιαλού-παραλίας Δ.Τριφυλίας (περιοχές NATURA)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.