Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Εκδήλωση για τον αθλητισμό σήμερα στην Καλαμάτα από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Πραγματοποιήθηκε στις 22 Μάη 2017 στο ξενοδοχείο REX Καλαμάτας, παρουσία του Ιουλίου Συναδινού, μέλους της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, καθώς και του Βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα, ο απολογισμός και .....

προγραμματισμός δράσης του Αθλητικού Τμήματος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, με την μαζική συμμετοχή καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Αθλητών, Προπονητών, Αθλητικών παρωνάγοντ, Αυτοδιοικητικών Παράγοντων .

Τα συμπεράσματα της διαβούλευσης ήταν: ο προσανατολισμός στο Σχολικό και Μαζικό Αθλητισμό, Υγεία Αθλούμενων, Προγράμματα Γ.Γ.Α., βοήθεια στο Σωματειακό Αθλητισμό, Θεσμικό Πλαίσιο. Όσον αφορά τις υποδομές: προτεραιότητα σε μικρά χρηστικά έργα, Ενεργειακή αναβάθμιση Κολυμβητηρίων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Υπάρχει αναγκαιότητα κατασκευής κλειστού σταδίου στη Καλαμάτα . Ανάληψη πρωτοβουλιών για τον Δήμο Δυτικής Μάνης που στερείται παντελώς Αθλητικών Υποδομών.

Συμπερασματικά καταλήγουμε ότι, η συμμετοχή του Αθλητικού κόσμου και η αγωνία του για το σήμερα και το αύριο του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού στην Μεσσηνία, επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες το Αθλητικό Τμήμα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, να φανεί αντάξιο των προσδοκιών τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.