Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Επιτυχημένη η θεατρική ποαράσταση της Β Λυκείου Κυπαρισσίας

Οι μαθητές της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων «το σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία», παρουσίασαν το Σάββατο 6 Μαΐου στην αίθουσα Α. Παπαδόπουλος την θεατρική παράσταση ....

«Σαν παλιό σινεμά» με αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου, Η θεία από το Σικάγο, Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα, Ο Ηλίας του 16ου, Η Παριζιάνα, Χτυποκάρδια στο θρανίο, Τα κίτρινα γάντια, Η νεράιδα και το παλικάρι. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού ήταν τόσο εντυπωσιακή που απαιτήθηκε η παράσταση να επαναληφθεί και την Κυριακή 7 Μαΐου ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να απολαύσουν τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης.

Οι μαθητές-ηθοποιοί, Αθανασοπούλου Ελευθερία, Αθανασοπούλου Ιωάννα, Αθανασοπούλου Μαρία, Αλλουσαϊ Ήρα, Αντωνοπούλου Βαλσαμίνα, Βασιλοπούλου Βασιλεία-Θεοδώρα, Βλάχου Κωνσταντίνα, Γιαννόπουλος Δημήτριος, Γκόγκα Καλλιόπη, Γκούγκλα Αθανασία-Χριστίνα, Δημητρακόπουλος Ευστάθιος, Δημητρακοπούλου Στεφανία, Ζαχαροπούλου Ευγενία, Κάββουρας Παναγιώτης, Κατσαρελά Δήμητρα, Κυρίτση Άνθεμις, Κωνσταντοπούλου Αθανασία, Λαγού Μαρία, Μιχαλόπουλος Γεώργιος, Μιχαλόπουλος Μιχαήλ, Μπακούρος Ιωάννης, Μπίτσικα Στέλλα, Παναγιωτοπούλου Θεοδώρα, Παναγιωτοπούλου Παναγιώτα-Ειρήνη, Πανταζοπούλου Παρασκευή, Σιμιόν Σωτηρία-Χριστίνα, ρίχτηκαν με ενθουσιασμό στις πρόβες για να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν οι καθηγήτριες του Λυκείου, Μπίτσικα Κωνσταντίνα και Ρουμπιέ Έλενα, αλλά και πλήθος συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.