Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ο “ενάρετος” Ντινάκιας της “Ελευθερίας” και παραδείγματα «ενάρετης» δημοσιογραφίας με κατασκευασμένα πρωτοσέλιδα!

ΕΝΩ ΑΜΗΧΑΝΑ Ο ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ… ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΣΤΗ «ΦΩΝΗ»

Μιας και ο «κουμανταδόρος» εκδότης-διευθυντής της «Ελευθερίας», ο γνωστός «υποδεκάμετρος», Ντίνος Πλεμμένος (Ντινάκια τον αποκαλούσαν......

παλαιόθεν), μη μπορώντας να χωνέψει το νέο στραπατσάρισμά του με το κατασκευασμένο πρωτοσέλιδο ακρωτηριασμό, της άτυχης γυναίκας-θύμα των επικίνδυνων σκυλιών της οδού Ηρώων, επιτέλους, αναγνώρισε(!) ότι ευτυχώς που δεν είναι αλάνθαστη η «Ελευθερία» για να υπάρχει και η «ΦΩΝΗ» «για να χρησιμεύει ως παράδειγμα προς αποφυγήν όσων επιθυμούν να ακολουθήσουν τον δύσκολο δρόμο της ενάρετης δημοσιογραφίας».

Μιας και περί εναρέτου δημοσιογραφίας ο λόγος ας ξαναθυμηθούμε από τα… ένδοξα στημένα της «Ελευθερίας» (νέα και παλιά) για να τα θυμούνται οι παλιοί και να τα μαθαίνουν οι νεότεροι, ενώ εισηγούμαστε σε Σχολές Δημοσιογραφίας να διδάσκονται ως μοντέλο «ενάρετης» δημοσιογραφίας και δεοντολογίας!!! Αρχίζουμε, λοιπόν, από το πρόσφατο στημένο πρωτοσέλιδο γιατί η «Ε» επιμένει στη θεωρία του «σωστού λάθους» της και ζητάει την παραίτηση ή την αποπομπή του αντιδημάρχου που… παρέσυρε σε δημοσιογραφική ακολασία, την… άβγαλτη κορασίδα «Ελευθερία»!

Έτσι προσπαθεί να υποβαθμίσει τη δημοσιογραφική της γκάφα(;) με το κατασκευασμένο πρωτοσέλιδο της συμφοράς, στο οποίο αναμείχθηκε κατ’ ομολογίαν ολόκληρη η «πυραμίδα» της… ενάρετης «Ε» (εκδότης –διευθυντής-αρχισυντάκτης- συντάκτης), κρυπτόμενη και επιμένοντας να πείσει ότι παρασύρθηκε(!) για μια υπόθεση που η εξέλιξή της ήταν γνωστή από το Σάββατο, όπου η προς αποφυγήν(!) «ΦΩΝΗ» είχε παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τις δολοφονικές επιθέσεις σκύλων στη Μεσσηνία με κορυφαίες:

• την περίπτωση της επίθεσης των δύο επικίνδυνων σκυλιών στην οδό Ηρώων κατά της άτυχης γυναίκας που γλίτωσε από του… χάρου τα δόντια, αλλά μετά από 20ήμερη περιπέτεια για νοσηλεία επέστρεψε για αποθεραπεία στο σπίτι της, ευτυχώς όμως αρτιμελής.
Μάλιστα το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γεωργίας Αναγνωστοπούλου στη «ΦΩΝΗ» έτυχε μεγάλης διαδικτυακής προβολής, ενώ η ίδια φιλοξενήθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST (ενός από τους μεγαλύτερους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς), όπου αναφέρθηκε λεπτομερώς στην υπόθεση με τις δολοφονικές επιθέσεις των επικίνδυνων σκυλιών και τις συνέπειές τους.
Και αφού δεν άκουσε, δεν διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι τίποτε από τα παραπάνω, η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα «Ελευθερία», σε σύσκεψη διαρκείας(!) η «πυραμίδα» (εκδότης, διευθυντής, αρχισυντάκτης και συντάκτης) δύο μέρες μετά, αφού έμαθαν(;) τη μεγάλη και αποκλειστική(!!!) είδηση προσπαθούσαν να τη διασταυρώσουν για να «δέσουν» το πρωτοσέλιδο-φαινάκη, μέσω του αντιδημάρχου(!), ενός δηλαδή εκπροσώπου της τοπικής εξουσίας (αυτοί οι μεγάλοι αντεξουσιαστές, που κατά τον Μαλαπάνη ασκούν (οι μόνοι) κριτική στην εξουσία), ο οποίος τους… παρέσυρε τελικά (όλη την «ενάρετη» δημοσιογραφική ιεραρχία) και έβγαλαν στον… αέρα το κατασκευασμένο πρωτοσέλιδο που καταγράφεται με μελανά χρώματα στην τοπική δημοσιογραφική ιστορία ως:

«Τα… σκυλιά τις “Ελευθερίας” που ακρωτηρίασαν τη γυναίκα-θύμα της δολοφονικής επίθεσης των σκυλιών της Ηρώων».
Λες και γνωρίζαμε την αμήχανη αντίδραση του… υποδεκάμετρου Ντινάκια, στο προχθεσινό δημοσίευμα της «Φ» για τα «σκυλιά της Ελευθερίας», χθες σχολιάσαμε την πρώτη αναδίπλωσή του και επισημάναμε το άλλοθι που αναζήτησαν στην αντιδήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι… παρέσυρε τους «ενάρετους» στη δημοσιογραφική ακολασία!
Ταυτόχρονα χθες είχαμε τον αξιολύπητο σχολιασμό της «Ε» που αυτοβαφτίστηκε «ενάρετη» και «παρασυρμένη» και ζητάει… αποζημίωση διά της παραιτήσεως ή της αποπομπής του αντιδημάρχου! Παράλληλα επειδή πάντα η «ενάρετη» χρειάζεται και την «αμαρτωλή» της, βάφτισαν τη «ΦΩΝΗ» ως τέτοια, επειδή την κατακεραύνωσε για τη δημοσιογραφική της γκάφα και την αισθητική της απρέπεια και… καθάρισαν οι «ενάρετοι»!!!

Όπως με μια μεγαλοπρεπή συγγνώμη μετά από δικαστική διαμάχη και καταδίκη νόμισαν ότι «καθάρισαν» με την «υπόθεση Σκούρα», όταν προ δεκαπενταετίας ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ(!!!) ότι είχαν θαμμένη στους τοίχους του πατρικού σπιτιού τη γυναίκα γνωστού επιχειρηματία της εποχής, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μετά από χρόνια στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου είχε πέσει με αυτοκίνητο της. Και μπορεί η μεγαλοψυχία της οικογένειας να τους απάλλαξε, έμεινε όμως το στίγμα κατά της «Ελευθερίας» για την άθλια συκοφαντία και προσβολή της μνήμης νεκρών.

• Μήπως να (ξανα)θαυμάσουμε τον «ενάρετο» εκδότη διευθυντή της «Ε» και της εκάστοτε δημοσιογραφικής του πυραμίδας για υποθέσεις όπως:

• Καταδίκη μετά από αγωγή του δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα, τον οποίο ανερυθρίαστα συκοφάντησαν πριν από χρόνια και καταδικάστηκαν, υποστηρίζοντας ότι «τσέπωσε» χρήματα που συγκεντρώθηκαν για αλληλεγγύη;

• Του γιατρού Καραμπάτσου από το Κορυφάσιο για άθλια συκοφαντική επίθεση, για την οποία, επίσης, καταδικάστηκαν;

• Του πρ. προέδρου του Νοσοκομείου Καλαμάτας Τ. Παπαδόπουλου, τον οποίο είχαν σε «ομηρεία» με άθλια δημοσιεύματα ψεύτικα και συκοφαντικά, για τα οποία έπεσε η «ενάρετη» πυραμίδα Πλεμμένου στα… τέσσερα ικετεύοντας για συγγνώμη, που τελικά τους παρεσχέθη;

• Του πρ. δημάρχου Καλαμάτας Παν. Κουμάντου, ο οποίος επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία, αποδέχτηκε πριν την έναρξη του δικαστηρίου για συκοφαντική δυσφήμιση τη συγγνώμη της «Ε». Επρόκειτο για μια υπόθεση σύνθετης συκοφαντικής αθλιότητας, αφού χρειάστηκε η συγγνώμη Πλεμμένου και Σία να ξεδιπλωθεί σε τρείς σελίδες(!) της εφημερίδας…

• Του πρ. διευθυντή της «Συκικής» Δημ. Ζαφειρόπουλου, για συκοφαντική δυσφήμηση επίσης μέσω αναληθών δημοσιευμάτων και χρειάστηκε τα «μεγάλα μέσα» πρ. υπουργών που μεσολάβησαν ώστε να αποδεχτεί ο μηνυτής την ταπεινωτική (για μια ακόμη φορά) συγγνώμη προφανώς γιατί δεν συνέχιζε μονομερώς ευεργεσίες υπέρ του Ντινάκια ή δεν τον ρωτούσε πώς να κυβερνήσει τη χώρα(!).

Αποτελεί, λοιπόν, προσβολή της νοημοσύνης και πρόκληση της κοινής γνώμης να ισχυρίζεται ο υποδεκάμετρος Ντινάκιας, ότι η «Ελευθερία» του αποτελεί προπύργιο «ενάρετης» δημοσιογραφίας και προπύργιο για τη νέα γενιά.
Αλλά σε μια εποχή όπου όλα ισοπεδώθηκαν, δυστυχώς και οι αξίες της αρετής, της ευπρέπειας, της δεοντολογίας και της αξιοπρέπειας έχουν χάσει τόσο πολύ τη σημασία τους ώστε να τις επικαλείται ακόμη και ο ανεκδιήγητος και άθλιος συκοφάντης, εκδότης της «Ελευθερίας» Ντίνος Πλεμμένος, ο οποίος (ειρήσθω εν παρόδω) είχε συνταχθεί ανοιχτά και διακινούσε στο παρελθόν, μέσα από την… ενάρετη «Ελευθερία», τις συκοφαντίες, τις αθλιότητες και τις ύβρεις κατά της «ΦΩΝΗΣ», του γράφοντος και όχι μόνο…, τις οποίες εξέπεμπε ο ανεκδιήγητος αυριανιστής και κρατικοδίαιτος Ν. Φλαούνας μέσα από λαθρόβιο έντυπο «ΝΕΤοραμα».

Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Το άθλιο και κατασκευασμένο πρωτοσέλιδο με τα.. σκυλιά της «Ελευθερίας» που ακρωτηρίασαν την άτυχη γυναίκα-θύμα των επικίνδυνων σκυλιών της Ηρώων και τοαφεντικό της «ενάρετης» Ντίνος Πλεμμένος ή Ντινάκιας




1 σχόλιο:

  1. Μα καλα. Υπάρχει ακόμα κόσμος που πληρώνει μηνιαία συνδρομή στην Ελευθερία?
    1.000 φορές να δώσετε τα χρήματα αυτά ή να τα ψωνίσετε σε τρόφιμα και να τα δώσετε σε κάποια φτωχή οικογένεια συνελλήνων μας που κάπου παραδίπλα σας θα υπάρχει και που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση και στερούνται σήμερα ακόμα και τα βασικά για την επιβίωση. Περισσότερο τόπο θα πιάσουν.
    Μην πετάτε στα σκουπίδια τα χρήματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.