Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ

Παγιδευμένο αμάξι με εκρηκτικά «χτύπησε» το πούλμαν της Ντόρτμουντ

Πολλές είναι οι πιθανότητες να μην πρόκειται για τυχαίο συμβάν η έκρηξη που συνέβη δίπλα στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ, που....

βρισκόταν καθ' οδόν για το «Signal Iduna Park» για το ματς κόντρα στη Μονακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr και με τα όσα μετέφερε ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ στους παίκτες του που βρίσκονταν στις πίσω θέσεις του οχήματος, στο δρόμο του πούλμαν βρέθηκε ένα παγιδευμένο αμάξι με εκρηκτικά από το οποίο προήλθε μία δυνατή έκρηξη και από την οποία υπήρξαν υλικές ζημιές που προκάλεσαν τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα.

Το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη σε σημείο πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που ήταν γνωστό ότι διέμενε η αποστολή των Βεστφαλών και ότι η έκρηξη σημειώθηκε ακριβώς τη στιγμή που περνούσε το λεωφορείο της ομάδας, κάνει πολύ πιθανό το σενάριο, το περιστατικό να μην είναι καθόλου τυχαίο, αντιθέτως να ήταν στοχευμένο ώστε να προκληθεί ο όλος πανικός.

Τέλος, το σημαντικότερο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλοι οι παίκτες, προπονητές και άνθρωποι της αποστολής των Γερμανών είναι καλά στην υγεία τους, αλλά το σοκ που έχουν υποστεί είναι πολύ μεγάλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.