Σάββατο 15 Απριλίου 2017

«Ευχές για το Πάσχα από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας»

Η Μεγάλη Εβδομάδα σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και εμείς υποδεχόμαστε στην πόλη μας τους επισκέπτες με ευχάριστη διάθεση στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Στόχος μας είναι να περάσουμε όλοι όμορφα αυτές τις εορταστικές .....

μέρες και να δραπετεύσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ο Θείος Λόγος και η Θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν τη σκέψη μας για να βλέπουμε το παρελθόν με κατανόηση, το μέλλον μας με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη. Αυτές οι μέρες ας γίνουν αφορμή για διασκέδαση και εσωτερική σκέψη. Ο Κύριος με την Σταύρωσή Του μας δείχνει το μονοπάτι που οφείλουμε να ακολουθήσουμε για να κατακτήσουμε την προσωπική μας «Ανάσταση».

Οι μέρες που βιώνουμε στο σύνολό μας σαν κοινωνία, η κρίση αξιών καθώς και ο οικονομικός λαβύρινθος στον οποίο έχει παγιδευτεί η χώρα μας και ο καθένας από εμάς προσωπικά, δε χρειάζονται τον μίτο της Αριάδνης, αντιθέτως απαιτούν συστηματική εργασία και χαμόγελο στα χείλη. Ας γίνουμε εμείς πρώτοι το παράδειγμα για να παρακινήσουμε και τους υπόλοιπους. Τα λόγια δεν είναι αρκετά, καθώς αρκετή δεν είναι και η συνεχομένη ανακύκλωση της μόνιμα κακής διάθεσης.

Εύχομαι σε όλους μας οι Άγιες Ημέρες που ακολουθούν να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε και το Άγιο Φως της Ανάστασης να ζεστάνει τις καρδιές μας και να φωτίσει το νου μας με το όραμα που θα μας οδηγήσει προσωπικά και συλλογικά στην «Ανάσταση»!

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Δημήτριος Αβδάλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.