Τρίτη 11 Απριλίου 2017

COSMOTE Ό,τι κι αν θες να μοιραστείς αυτό το Πάσχα, με 3GB ΔΩΡΟ μπορείς!

Για σένα που θες αυτό το Πάσχα να ανεβάζεις, να κατεβάζεις, να στριμάρεις, να σερφάρεις και να επικοινωνείς ασταμάτητα από το κινητό σου, σου χαρίζουμε 3GB για να έχεις άφθονο mobile Internet.

Ενεργοποίησε τα 3GB

Στείλε ΠΑΣΧΑ στο 1256 εάν .......

είσαι συνδρομητής Συμβολαίου ή ΠΑΣΧΑ στο 1330 εάν είσαι συνδρομητής ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOΚΑΡΤΑ ή WHAT’S UP και θα έχεις 3GB για τις ημέρες του Πάσχα.

Εναλλακτικά οι συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOΚΑPTA, WHAT’S UP μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά καλώντας δωρεάν στο 1330.

Όροι & Προϋποθέσεις

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και τη Δευτέρα 17 Απριλίου.
Η προσφορά μπορεί να αποδοθεί μόνο μία φορά και ισχύει για χρήση μόνο εντός Ελλάδας.

Τα GB της προσφοράς καταναλώνονται με προτεραιότητα και στη συνέχεια καταναλώνεται η δωρεάν ενσωματωμένη χρήση των προγραμμάτων ή άλλων πρόσθετων πακέτων με εξαίρεση τα πακέτα GIGA DEALS, τα οποία καταναλώνονται πρώτα.

Τα GB της προσφοράς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιπλέον συσκευές.

Στους συνδρομητές Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου τα GB ισχύουν για μία εβδομάδα μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς. Η ενεργοποίηση επιβεβαιώνεται με τη λήψη SMS από την COSMOTE.

Για τους συνδρομητές COSMOKAPTA ή WHAT’S UP τα GB μπορούν να καταναλωθούν έως και τις 17 Απριλίου ανεξάρτητα από τη μέρα ενεργοποίησης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει ο συνδρομητής την προσφορά είναι να έχει κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας από 15 Φεβρουαρίου 2017 και έπειτα.

Η προσφορά δεν ισχύει για συνδρομητές Mobile Internet με κάρτα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.