Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Θέματα για υψηλές χρεώσεις στην ΔΕΥΑΤ, καντίνες και χειρισμός της σελίδας του Δήμου Τριφυλίας στο facebook στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τρία πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν τις χρεώσεις στην ΔΕΥΑΤ, τις καντίνες και τον χειρισμό της σελίδας του Δήμου Τριφυλίας στο facebooκ έφερε την Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του .....

Δημοτικού Συμβουλίου Στάθης Ανδρινόπουλος.

Ο κ. Ανδρινόπουλος αναφερόμενος στις υψηλές χρεώσεις της ΔΕΥΑΤ τόνισε ότι από παράπονα και λογαριασμούς ύδρευσης που έχει στα χέρια του προκύπτει ότι οι χρεώσεις της ΔΕΥΑΤ είναι πολύ υψηλές σε σχέση με λογαριασμούς ύδρευσης διαμερισμάτων στην Αθήνα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρινόπουλος η χρέωση για διαμέρισμα της Αθήνας που είναι κλειστό με οικία στη Τριφυλία έχουν διαφορά ακόμα και τετραπλάσια...

Ο κ. Ανδριονόπουλος ζήτησε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να παρευρίσκεται και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ προκειμένου να ενημερώσει λεπτομερέστατα για τα θέματα της ΔΕΥΑΤ.

Το δεύτερο θέμα που έθεσε ο Σταθης Ανδρινόπουλος, ήταν αυτό με τις καντίνες στις παραλίες του Δήμου καθώς είμαστε στα μέσα Μαρτίου και θα πρέπει αν εγκριθούν από τα Δημοτικά Συμβούλια η χωροταξία τους και να μην περιμενουμε την ΚΥΑ.

Το τρίτο θέμα ήταν οι ενέργειες του Διαχειριστή που χειρίζεται την σελίδα του Δήμου Τριφυλίας με αποκλείσεις χρηστών.

Απαντώντας ο Δήμαρχος είπε ότι η τιμολογιακή πολιτική που είχε η ΔΕΥΑΚΥ (Κυπαρισσίας) επεκτάθηκε σε όλο τον Δήμο τώρα με την ΔΕΥΑΤ (Τριφυλίας).
Ανέφερε ότι είναι μόνο τα πάγια ενώ στην ουσία αυτό δεν ισχύσει καθώς από το Δ Τρίμηνο του 12016 υπάρχει και κατανάλωση.

Για τις καντίνες είπε ότι θα προχωρήσουμε την διαδικασία και για τις τελικές αποφάσεις θα τις δώσει το κεντρικό κράτος.

Για το θεμα που προέκυψε με παράπονα πολιτών για την διαχείριση της σελίδας του Δήμου ο Δήμαρχος είπε ότι η σελίδα χειρίζεται από το γραφείο του Δημάρχου και την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος. Δεν κατονόμασε τον υπάλληλο που χειρίζεται την σελίδα αλλά ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.

Δείτε το σχετικό video



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.