Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Καλαμάτα: Ημερίδα για την Εφαρμογή νέων καλλιεργητικών πρακτικών στην Ελαιοκομία

Η σύνδεση του μεσσηνιακού ελαιώνα με την κλιματική αλλαγή και γενικότερα το περιβάλλον, που συμμετείχε ο ΝΗΛΕΑΣ μέσω του έργου LIFE oLIVE CLIMA, λόγω των εξαιρετικών πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει, μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον αξιόπιστο ......

επιχείρημα στην στρατηγική προώθησης του ελληνικού ελαιολάδου.

Από δε τη συνεχιζόμενη συνεργασία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας "ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ" με τα εργαστήρια της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, δίνεται η ευκαιρία για την εμβάθυνση της ιδιότητας του φρουτώδους του ελαιολάδου, με πολύ υποσχόμενα αποτελέσματα.

Τα παραπάνω αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα σχετικά με την ελαιοκαλλιέργεια, θα είναι το αντικείμενο της ημερίδας αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Tμήμα Ελαίας και Οπωροκηπευτικών στην Καλαμάτα και ώρα 09:00π.μ. με θέμα "Εφαρμογή νέων καλλιεργητικών πρακτικών στην Ελαιοκομία με στόχο τον μετριασμό των επιπτώσεων και την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (οLIVE CLIMA)" από το Τμήμα Εδαφολογίας Αθηνών, Ινστιτούτο Εδαφουδατικών Πόρων, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού – ΔΗΜΗΤΡΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.