Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Έκθεση παλιών φωτογραφιών στους Γαργαλιάνους

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων και η Κοινωφελής Επιχείρηση καταγράφουν και ζωντανεύουν την ιστορία των Γαργαλιάνων, με στόχο να την παρουσιάσουν μέσα από ένα θεατρικό δρώμενο και μια έκθεση φωτογραφίας το επόμενο καλοκαίρι.

Βοηθήστε μας .....

να συνθέσουμε ένα παζλ με παλαιές φωτογραφίες από την πόλη και τα χωριά μας. Ψάξτε στα συρτάρια σας, ανοίξτε τα μπαούλα των προγόνων σας, ξεφυλλίστε τα άλμπουμ σας και δανείστε μας φωτογραφίες όσο πιο παλιές γίνεται. Και αν γνωρίζετε το χρόνο ή τα πρόσωπα που απεικονίζονται… ακόμα καλύτερα.

Με ευθύνη, ιδιαίτερο σεβασμό και φροντίδα θα τις αναπαράγουμε και άμεσα θα στις επιστρέψουμε.
Έτσι όλοι μαζί θα συνθέσουμε τα κομμάτια της ιστορία μας σε φωτογραφικό υλικό, για να την θυμηθούν και συγκινηθούν οι παλαιότεροι και να την μάθουν οι νεότεροι.

Στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη θα ζωντανέψουν οι αναμνήσεις και η εξελικτική πορεία της πόλης σε εικόνες θα μας κάνει να νιώσουμε υπερήφανοι για τις πολιτισμικές μας ρίζες.
Μετά το πέρας της έκθεσης οι φωτογραφίες θα βιβλιοδετηθούν σε άλμπουμ, για να μη χαθεί στο χρόνο η ιστορία των Γαργαλιάνων.

Εμπιστευθείτε μας και βοηθήστε μας …το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!

Υπεύθυνοι συγκέντρωσης, καταγραφής, διαφύλαξης και άμεσης επιστροφής του υλικού :

• Ώρες Γραφείου στο Δημαρχείο Γαργαλιάνων κ. Κατερίνα Γαλανοπούλου, τηλ. επικοινωνίας 27633 60217 – email kepapedit@outlook.com.gr +

• Πρωινές και απογευματινές ώρες κ. Ανδρέας Μπουγάς τηλ. επικοινωνίας 6977014918 – email : anmpougas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.