Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Τα 3 τραγούδια της Demy για την Eurovision!

Όπως είναι γνωστό η ΕΡΤ, ανέθεσε στον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Φωκά Ευαγγελινό και την Demy να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μια ανάθεση που ......

έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η χώρα μας φιγουράρει στην 5η θέση των γραφείων στοιχημάτων και αυτό χωρίς να έχει ακουστεί το τραγούδι που θα ταξιδέψει στο Κίεβο.
Αυτό άλλωστε θα αποφασιστεί την Δευτέρα 6 Μαρτίου στης 22:00 το βράδυ,όταν η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει την εκπομπή “Ψήφισε το τραγούδι” μέσα από την οποία οι τηλεθεατές θα επιλέξουν την συμμετοχή της Ελλάδας στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη. Εκείνο το βράδυ θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό τα βίντεο κλιπ των 3 υποψηφίων τραγουδιών, τους τίτλους των οποίων φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα αποκλειστικά το mad.tv:

Το πρώτο τραγούδι ονομάζεται “When then morning comes around” και είναι σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του John Ballard.

Το δεύτερο τραγούδι είναι το “Angels” σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Romy Papadea.

Tο τρίτο τραγούδι ονομάζεται “This is love” σε μουσική και παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους John Ballard και Romy Papadea.

Αυτό που μένει να δούμε είναι πιο από τα τρία τραγούδια θα ταξιδέψει στο Κίεβο τον Μάιο του 2017 και αν θα καταφέρει αυτό που καμία ελληνική συμμετοχή δεν έχει καταφέρει με την είσοδο των κριτικών επιτροπών στην διαδικασία ψηφοφορίας, την είσοδο δηλαδή της χώρας μας στην χρυσή 5άδα του διαγωνισμού.

MAD.TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.