Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Δεν «βγαίνει» τελικά το δελτίο ειδήσεων του Mega σήμερα ΔευτέραΣτο κενό έπεσαν οι προσπάθειες των συντελεστών και των δημοσιογράφων του Mega να «βγει» δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε μέσω των social media ο διευθυντής του σταθμού, Μανώλης Καψής.
Ο διευθυντής του σταθμού, Μανώλης Καψής εξηγεί τους .......

λόγους σε μήνυμά του στο facebook:

«Τελικά οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, παρά τις αρχικά θετικές αντιδράσεις που με έκαναν να πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση να επιστρέψουμε αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να αρθούν οι επισχέσεις (και για νομικούς λόγους και για λόγους στρατηγικής) και ότι δεν θα βγει δελτίο… Ήμουν της άποψης ότι πρέπει να βγούμε δυναμικά στον αέρα και να στείλουμε το μήνυμα ότι το Mega είναι ζωντανό. Να θέσουμε προ των ευθυνών τους τόσο τους μετόχους, όσο και τις Τράπεζες και να αποκρούσουμε την προσπάθεια της digea να μας οδηγήσει σε ξαφνικό θάνατο. Δεν έπεισα.

Ειδήσεις, έστω το μεσημέρι, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, χωρίς την συμμετοχή των συνάδελφων – στα πιο κρίσιμα ρεπορτάζ- δεν βγαίνουν. Προσπάθησα να βγάλουμε δελτίο με όσους θα ήθελαν να γίνει ακόμα μια προσπάθεια, τώρα που η διαπραγμάτευση με τις Τράπεζες είναι σε κρίσιμο σημείο, ώστε να έχουμε φωνή και "μοχλό πίεσης”. Ήταν αυτονόητο ότι κανείς συνάδελφος που έχει βρει κάπου αλλού εργασία για να τα βγάλει πέρα -απλήρωτος επί 8 μήνες από το Mega- δεν θα ήταν υποχρεωμένος να δώσει το παρόν η να άρει την επίσχεση για απροσδιόριστο χρόνο. Η πρόθεση μου ήταν να βγάλουμε ειδήσεις έως το τέλος του μήνα.

Η πρόταση μου δεν έγινε δεκτή…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.