Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Κατσίβελας στο BEST TV: "Ο Δήμος Τριφυλίας δεν πρόκειται να δώσει συναίνεση στο τοπικό αστυνόμο." [ VIDEO ]

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST μίλησε πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σχετικά με τον θεσμό του τοπικού αστυνόμου και τι προτίθεται να κάνει ο δήμος για αυτό.

Ο κ Κατσίβελας είπε ότι την ώρα που κοινοποιήθηκε η απόφαση για .....

το κλείσιμο των τμημάτων είπαν με επιχειρήματα ότι είναι μία πολύ άστοχη κίνηση, και όλη η Τριφυλία ήταν και είναι ακόμη ανάστατη από την εξέλιξη αυτή.
Δεν μπορεί να το αποδεχτεί ότι πόλεις με πληθυσμό 7 και 8 χιλιάδες κατοίκους δεν θα έχουν την αστυνομία ουσιαστικά παρούσα

Συνεχίζοντας ο κ Κατσίβελας τόνισε ότι στην προσπάθεια του δήμου να κράτησει όλα τα αστυνομικά τμήματα ανοιχτά πρόσφερε ακόμα και χορούς στα δημοτικά καταστήματα για να μην δημιουργούνται έξοδα για το κράτος.

Σε σχέση με το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών για το οποίο είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Τριφυλίας, είχε υποσχεθεί ότι θα εξετάσει το θέμα και προσωπικά.
Αλλά τελικά το προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύτηκε λέει ότι κλείνουν τα δύο Τμήματα της Τριφυλίας.

Αγωνιζόμασταν αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε ώστε αυτά τα τμήματα να ξανανοίξουν.
Γι αυτό δεν προτιθέμεθα να βάλουμε εγώ και το δημοτικό συμβούλιο, υπογραφή ακόμη και με πλάγιο τρόπο για να αποδεχτεί τον τοπικό αστυνόμο.
Αυτοί που αποφάσισαν να εφαρμόσουν αυτή τη μεταρρύθμιση ας τοποθετήσουν τον τοπικό αστυνομικό σε κάποιο δημόσιο κτήριο για να το εγκαταστήσουνε και να λειτουργήσει.
Και επανέλαβε ότι ο Δήμος Τριφυλίας δεν πρόκειται να δώσει συναίνεση στο τοπικό αστυνόμο.
Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια, είπε με νόημα ο κ Κατσίβελας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.