Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η ταινία του Θεόδωρου Μαραγκού "Αρκεί να φαίνοντασι όλα ωραία" ολόκληρη στο YouTube

Η ταινία "Αρκεί να φαίνονται ωραία" πραγματεύεται το θέμα της μόλυνσης και της καταστροφής του περιβάλλοντος και παράλληλα γίνεται μία αναδρομή στην ιστορική εξέλιξη των Φιλιατρών. Πραγματεύεται το θέμα της μόλυνσης και της καταστροφής του περιβάλλοντος και παράλληλα γίνεται μία αναδρομή .....

Εθελοντική αιμοδοσία απο τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού

Άλλη μια αιμοδοσία, προς ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Ομίλου, θα γίνει αυτή την Κυριακή 30/10/2016 και ώρες 10π.μ.-2μ.μ. στον χώρο του ΚΑΠΗ Φιλιατρών. Την αιμοληψία θα πραγματοποιήσει το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι και τα .....

Κίνηση ΜΑΤ Κατσίβελα με Ανδρέα Μπουγά στην Κοινωφελή Επιχείρηση

Κίνηση ΜΑΤ έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με τον ορισμό του Ανδρέα Μπουγά για την θέση του προέδρου της Κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου.

Ο Ανδρέας Μπουγάς ......

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ: SOS LAGOUVARDOS ΠΑΡΑΛΙΑ

Μια άκρως απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Λαγκούβαρδο μετα τις πρόσφατες πλυμμύρες της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου και τα πολλά προβλήματα που επέφερε μας απέστειλε με φωτογραφικ΄'ο υλικό αναγνώστης μας.

Απ ότι φαίνεται, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να καθαρίσει κάπως την παραλία και να απομακρυνθούν τα καλάμια σπασμένες παλέτες κολώνες από ομπρέλες κλπ κλπ.

Το φωτογραφικό υλικό μιλάει μόνο του.

Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στις προσκλήσεις που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Δημοτικό Συμβούλιο: Άδειασμα Κατσίβελα σε Παπαθεοδοσίου για τον Πολάκη.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας «άδειασε» τον αντιδήμαρχο Υγείας για αναφορά του στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού Δημοτικού Συμβουλίου συζήτηση έγινε και για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας με τον Δήμαρχο Τριφυλίας να εκφράζει την ανησυχία του σχετικά με μετακινήσεις γιατρών και την γενικότερη αποδυνάμωση του Νοσοκομείου της Τριφυλίας.

Κάποια στιγμή παίρνοντας .....

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ OTE TV [ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ]

Το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στην φάση των ομίλων και οι συνδρομητές των καναλιών OTE SPORT θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε όλα τα γήπεδα όπου διεξάγεται η 1η αγωνιστική, ώστε να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.

H κάτοχος του στέμματος, ....

Από 1η Νοεμβρίου ενδιάμεσες εκπτώσεις -Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Με την ευκαιρία της διενέργειας των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων που θα ξεκινήσουν την 1 Νοεμβρίου και θα λήξουν στις 10 Νοεμβρίου 2016, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με επιστολή της στις εμπορικές ομοσπονδίες και ......

Δήμος Τριφυλίας: Τα νέα πρόσωπα σε φορέα και Κοινωφελή Επιχείρηση

Α Ν Α Ν Ε Ω Μ Ε Ν Ο

Αλλαγές έχουμε σε δυο φορείς του Δήμου Τριφυλίας με νέα πρόσωπα να πλαισιώνουν τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με ......

Καταβολή συντάξεων Νοεμβρίου 2016. Δείτε ημερομηνίες.

Από 27 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους για τον μήνα Νοέμβριο 2016, να πιστώνονται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τα Ταμεία.

Ειδικότερα: