Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ελαιόδιχτο: Η απίστευτη κρητική πατέντα που λύνει τα χέρια στους ελαιοπαραγωγούς

Πολυμήχανοι αποδεικνύονται για άλλη μια φορά οι κρητικοί στον τεχνολογικό τομέα, καθώς το ελαιόδιχτο βάζει τέλος στην κούραση από το μάζεμα των ελαιόδεντρων.

Το ελαιόδιχτο είναι μία πρωτότυπη κατασκευή για εύκολο άπλωμα διχτυών ελαιοσυλλογής.

Δεν χρειάζεται ......

Σε ελληνικά χέρια περνά η Softex

Σε ελληνικά χέρια περνά η χαρτοβιομηχανία Softex, 10 μήνες μετά το λουκέτο που αποφάσισε να βάλει ο πολυεθνικός Όμιλος, Bolton Group.

Nέος ιδιοκτήτης της Softex είναι η εταιρεία Softex Μονοπρόσωπη ΙΚΕ που συστάθηκε στις......

Έντρομος ο Παππάς με την απόφαση του ΣτΕ. Αν κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός, θα επιστρέψουμε σε μη αδειοδοτημένα κανάλια – ΒΙΝΤΕΟ

Τεκτονικό σεισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο Παππά η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αποδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών εναντίον του νόμου για τις τηλεοπτικές .....

Επικαιροποίηση μελετών και συμπληρωματικά έργα στο δρόμο Γαργαλιανοι – Ρωμανός.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κατασκευή του δρόμου Γαργαλιάνοι – Ρωμανός χαρακτηρίζεται ως το πιο χρονοβόρο – υπερκοστολογημένο και πολύπαθο έργο.

ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ: γιατί δημοπρατήθηκε το 2006 με χρόνο περάτωσης το 2006 και ολοκληρώνεται το 2016.

ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ: γιατί κοστίζει 3.500.000 ευρώ το χιλιόμετρο (χωρίς τις περαιτέρω διεκδικήσεις του αναδόχου ύψους 44.000.000 ευρώ)

ΠΟΛΥΠΑΘΟ: γιατί για μια 10/ετία έχει ταλαιπωρήσει και δυσκολέψει τις αγροτικές δραστηριότητες και την καθημερινότητα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Μάλιστα και μετά την ολοκλήρωσή του, πολλά προβλήματα που είχαν .....

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20.10.2016 ΣΕ ΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ.

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ΠΕΜΠΤΗ 20.10.2016 και από ώρα 08:30 έως 13:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την παρακάτω περιοχή:.....

Αύριο Πέμπτη η καταβολή των Οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΟΓΑ, το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών θα καταβληθούν σε όσους υπέβαλλαν Α21 μέσω του taxisnet μέχρι και 23/9/2016 και πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τους ηλεκτρονικούς ελέγχους.

Η πληρωμή αυτή ......