Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΑ -SUPER MARKET «LIDL»ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Στο τελευταίο διαφημιστικό τεύχος της εν λόγω εταιρείας SUPER MARKET «LIDL» (γερμανικών συμφερόντων) έχουν αφαιρεθεί οι Ελληνικές σημαίες που σηματοδοτούσαν τα Ελληνικά προϊόντα και στη θέση τους έχουν αφεθεί μόνο γαλάζιες-λευκές ρίγες!!!

Η Ελληνική σημαία .......

Mεγάλη ξεφτίλα για τον Έλληνα πλέον να ψωνίζει στα LIDL [ VIDEO ]

Άρχισε να αφαιρείται και ο σταυρός από την σημαία μας στα προϊόντα.

Στην ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ -ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ- αλυσίδα Super Market LIDL από Ελληνικά προϊόντα έχουν αφαιρέσει τον σταυρό που έχει η Ελληνική ΜΑΣ σημαία και έχουν αφήσει τις .....

Επι τάπητος τέθηκαν τα θέματα του τουρισμού σε συνάντηση υπευθύνων τουρισμού των Περιφερειών στο Ναύπλιο

Στην 3η συνάντηση υπευθύνων τουρισμού των Περιφερειών της Χώρας που πραγματοποιήθηκε στο όμορφο Ναύπλιο, μετά από διεξοδική συζήτηση 7 ωρών περίπου, αναδείχθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον τουρισμό μας, υστερήσεις της κείμενης νομοθεσίας, διάφορα προβλήματα, κατατέθηκαν προτάσεις, αναζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω αξιοποίησης του ΕΣΠΑ και οργανώθηκαν οι μελλοντικές μας δράσεις που θα ενισχύσουν την τουριστική ανάπτυξη σε όλο το εύρος της Χώρας.

Στη δική μου τοποθέτηση, μεταξύ .....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ δολοφονίας κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έμεινε παράλυτος στα κάτω άκρα, όταν έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στις 12 Οκτωβρίου 1990, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Τον Οκτώβριο του .....

Viber: Έδωσε παράταση στις δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά Ελλάδας



Η προσφορά που έληγε 30 Σεπτεμβρίου παρατάθηκε για ένα μικρό ακόμη διάστημα. Μέχρι πότε και ποιους καλύπτει η κίνηση της Viber για τα ελληνικά κινητά και σταθερά.

Μπορεί επίσημα η προσφορά της Viber για το viber out ......

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Είναι ένα βίντεο διαφορετικό απο τα αλλά, ένα Video που μπορεί να αφυπνίσει έστω και την τελευταία στιγμή κάποιους από τους συμπολίτες μας που κάθονται και περιμένουν απλά να έρθει η ώρα να φύγει το ΑΤ Φιλιατρών χωρίς να .....