Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Κυβερνητικός στόχος η απαξιωση και χειραγώγηση της αυτοδιοίκησης;

Στις επαλξεις συνολικά βρίσκονται οι αυτοδιοικητικοί όλης της Χώρας, για τις αλλαγές στην αυτοδιοίκηση που ετοιμάζει η Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η δυσαρέσκεια για .....

Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2016 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (εγκύκλιος)

Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2016 ΣΤ΄ΕΣΣΟ, από 7 έως και 10 Νοεμβρίου 2016.

Συγκεκριμένα:

Παράταση συμβάσεων καθαριότητας: Πού “κόλλησε” η τροπολογία -Πότε θα ψηφισθεί

Από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα πηγαίνει η τροπολογία για την παράταση των συμβάσεων καθαριότητας σε δημόσιο και ΟΤΑ με αποτέλεσμα η αγωνία των συμβασιούχων να αυξάνεται.

Σύμφωνα με πηγές του .....

42 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ -Οι ημερομηνίες-σταθμοί στην ιστορία της «γαλάζιας» παράταξης

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2016. Αυτή την ημερομηνία επέλεξε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για την πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος που αναδείχθηκε από το Συνέδριο αλλά και για τα εγκαίνια - αγιασμό των νέων γραφείων στο Μοσχάτο.

Η ημερομηνία δεν .....

Θα ηχήσουν σε όλη τη χώρα οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

Ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη (05.10.2016) στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:

Η πόλη των Γαργαλιάνων τίμησε την μνήμη του πολιούχου της Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου [βίντεο]

Οι Γαργαλιάνοι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τίμησαν και γιόρτασαν πανηγυρικά, με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τη μνήμη του πολιούχου τους Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Χθές το πρωί ......

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών Διοργάνωση Σεμιναρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων [ Update Συνημμένα ]

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα διοργανώσει σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (μέχρι 25 εργαζόμενους) με θέμα: ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ (ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ)

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα Φιλιατρά περίπου ......