Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δύσκολες ώρες για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη

Πέθανε σήμερα η Μητέρα του Παρασκευή σε ηλικία 81 Ετών

Σε ηλικία 81 ετών «έφυγε» από τη ζωή, σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, η μητέρα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, Παρασκευή.

Η νεκρώσιμος .......

Το πρώτο e-λεκτρονικό αστυνομικό τμήμα. 70 υπηρεσίες με ένα κλικ

e-λεκτρονικό αστυνομικό τμήμα κάνει εγκαίνια στην Ελληνική Αστυνομία στα τέλη Σεπτέμβρη, παρέχοντας υπηρεσίες με ένα κλικ! Άδειες διαμονής, δελτία ταυτότητας, άδειες εργασίας, άδειες κατοχής όπλων, άδεια κυκλοφορίας μοτοποδηλάτων, δηλώσεις κλοπών, ......

Αποσφράγιση των καντινών στην παραλία του Λαγκούβαρδου

Καθαρά για τυπικούς λόγους πραγματοποιήθηκε η αποσφράγιση.

Αρμόδια επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας βρέθηκε σήμερα στην παραλία του Λαγκουβάρδου προκειμένου να προχωρήσει την διαδικασία αποσφράγισης των καντινών. Η διαδικασία αυτή .....

Η έκθεση μαθήτριας δημοτικού για τον «κακό ΣΥΡΙΖΑ» που έγινε viral [ Συνημμένο ]

Η Ηλιάνα, μια μαθήτρια της Δ’ Δημοτικού από τη Θεσσαλονίκη έγραψε μια έκθεση για το σχολείο με θέμα «Πώς πέρασα το καλοκαίρι;» και τα όσα αποτύπωσε στο χαρτί έχουν προκαλέσει «σεισμό» στο ελληνικό Διαδίκτυο.

Μέσα σε μόλις ......

Απάτη στο Facebook με ψεύτικο διαγωνισμό για κουπόνια Σκλαβενίτη και ΑΒ Βασιλόπουλο

Νέα διαδικτυακή απάτη έκανε την εμφάνισή της στο Facebook, καθώς κυκλοφορεί ανάρτηση με υποτιθέμενο διαγωνισμό κουπονιών από την αλυσίδα super market Σκλαβενίτης.

Πρόκειται για ανάρτηση με την περιγραφή "έρευνα αγοράς". Με την απάντηση τριών ερωτήσεων η "έρευνα" υπόσχεται δωροεπιταγές των super market Σκλαβενίτης.

Σύμφωνα με έρευνα του ......

Μήνυμα Αντωνίας Μπούζα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Μία Παγκόσμια Ημέρα η σημερινή, η Ημέρα Τουρισμού, που αντανακλά τις αγωνίες και τις προσδοκίες της πατρίδας μας, για να αναπτύξει, διευρύνει και καθιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την Ελλάδα στο χάρτη του Παγκόσμιου Τουρισμού.

Αγωνία, διότι .....

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Παρατείνεται η χθεσινή καταληκτική προθεσμία για τις εγγραφές των σπουδαστών μέχρι σήμερα Τρίτη 27-09-2016 και ώρα 17: 00.