Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Τριφυλίας και λοιπής Ελλάδας – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Μόνο 8 μέρες θα έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφέρονται που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας, που από φέτος ενισχύονται, προσφέροντας νέες ειδικότητες.

Το σύστημα ανοίγει την .....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "Η Ερανη" σας ανακοινώνει ότι από εδώ και στο εξής οτιδήποτε αφορά τον σύλλογο και πρέπει να δημοσιευθεί - ανακοινωθεί θα γίνεται μέσα από το γραφείο τύπου του συλλόγου από τον υπεύθυνο του γραφείου Δρακόπουλο Ιωάννη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γριβοκωστόπουλο Ιωάννη.

Οτιδήποτε δημοσιεύεται στον ........

Τι ισχύει για τα τηλεοπτικά κανάλια στην Ευρώπη

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θέτουν απλώς ποιοτικούς κανόνες παιχνιδιού και σε γενικές γραμμές οι διαγωνισμοί για τους παρόχους περιεχομένου που είναι τα κανάλια, διεξάγονται από ανεξάρτητες αρχές.

Η αδειοδότηση γίνεται μέσω συγκριτικής διαδικασίας, ενώ τα τέλη που επιβάλλονται είναι μάλλον ασήμαντα.

Ενδεικτικά:

Τηλεοπτικές άδειες: ΣΚΑΙ - ΑΝΤ1 - Καλογρίτσας και Μαρινάκης οι νέοι καναλάρχες -246 εκατ. ευρώ το συνολικό τίμημα (βίντεο)

Λίγο πριν από τις 2.50 τα ξημερώματα της Παρασκευής, δηλαδή, 66 ώρες μετά, βγήκε λευκός καπνός από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης καθώς ολοκληρώθηκε η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες με συνολικό όφελος για το δημόσιο 246 εκατ. ευρώ.

Οι 4 εταιρείες που πλειοδότησαν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι οι εξής: