Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ Α.Τ. ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

Μετά από μακρό χρονικό διάστημα έντονης φημολογίας για τη συγχώνευση-κλείσιμο πολλών αστυνομικών τμημάτων στη χώρα μας και την πληθώρα δημοσιευμάτων για το σχέδιο «Καλλικράτης» που θα εφαρμοστεί και στην περιοχή μας και θα πλήξει τα Αστυνομικά Τμήματα Κοπανακίου και Φιλιατρών, δημοσιεύτηκε σχέδιο Π.Δ. σε εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης των αστυνομικών τμημάτων στην Επικράτεια. θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στην κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων και ζητούμε την διατήρηση και ενίσχυσή τους.

Όσον αφορά την .....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μετά την υποβάθμιση του Κυπαρισσιακού κόλπου, συνεχίζει να καταστρέφει - υποβαθμίζει την Τριφυλία, με την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών και Κοπανακίου καθώς και με την πιθανή κατάργηση της τροχαίας Κυπαρισσίας, σφυρίζοντας ακόμα μια φορά αδιάφορα, για την προστασία των πολιτών του δήμου Τριφυλίας.

Σε ένα δήμο που κατοικούν ......

Διέρηξαν σπίτι στο Αμούδι Φιλιατρών την ώρα του χεσινοβραδινού Συλλαλητηρίου

Την ώρα ου ο κόσμος ήταν στο συλλαλητήριο για την μη κατάργηση ου ΑΤ Φιλιατρών "ποντικοί" έμπαιναν στο σπίτι των αδελφών Κώστα και του Σταύρου Νικολόπουλου στο Αμούδι Φιλιατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Filiatra News, όλα έγιναν .....

Βροντερό οχι στην κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων Φιλιατρών και Κοπανακίου [ Video

Την αντίδραση τους στο επερχόμενο κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών διαδήλωσαν χθες βράδυ οι κάτοικοι και φορείς της πόλης των Φιλιατρών στο χθεσινοβραδινό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Φιλιατρών .......

Κατάλυμα λαθρομεταναστών ετοιμάζουν στον ΑΣΟ

Αγαπητοί συμπολίτες,
ως γονέας τριών μικρών παιδιών, ως μέλος του ΔΣ (ταμίας) του πολιτιστικού- εξωραϊστικού συλλόγου Φιλιατρών «Ο Λελώνης», ως πολίτης των Φιλιατρών, έχω να επισημάνω τα εξής:

Η αφαίμαξη της .....