Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Εκδηλώσεις για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, για την Πανσέληνο του Αυγούστου, διοργανώνει και φέτος το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε 116 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να ζήσουν μια μαγική βραδιά κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι!

Οι εκδηλώσεις για την Πανσέληνο του Αυγούστου, οι οποίες .......

Πότε ανοίγουν τα σχολεία – Τι θα γίνει με βιβλία και κενά

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα σημάνει η έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017 και μετά τον αγιασμό να διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές.

Ο υπουργός Παιδείας .....

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδες φαρμακευτικών προϊόντων της Bayer

Την ανάκληση παρτίδων και περιεκτικοτήτων του φαρμακευτικού προϊόντος Kogenate Bayer, (octocog bayer), διότι βρέθηκαν εκτός προδιαγραφών ως προς τη διάρκεια ζωής της δραστικότητας τους, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Όπως αναφέρει ο ,,,,,

Συγκλονιστικός Γιαννιώτης: Πήρε το ασημένιο μετάλλιο!

Σε ένα θρίλερ μέχρι το τελευταίο… κλάσμα δευτερολέπτου μετατράπηκε η κούρσα του Σπύρου Γιαννιώτη στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης.

Στην τελευταία κούρσα ....

Μαζικές προσφυγές απειλούν να γκρεμίσουν τον ΕΝΦΙΑ

Τη στιγμή που η «λυπητερή» για τον ΕΝΦΙΑ είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της στις ιστοσελίδες του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο η καταβολή των δόσεων, ένα νέο «μπαράζ» δικαστικών προσφυγών βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς τη .....

H Cosmote προσφέρει 1 GB data για επτά ημέρες

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας για πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίσατε με το mobile internet στις 3/8 και σας προσφέρουμε δωρεάν 1GB για μια εβδομάδα, όποτε εσείς επιλέξετε μέσα στον Αύγουστο.

Στείλτε ........

Επανέρχεται το θέμα για «μόνιμους» Ολυμπιακούς στην Ελλάδα!...

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Στο πρόσφατο σχόλιό μου για την 31η Ολυμπιάδα, ΡΙΟ 2016, τοποθετήθηκα για μια ακόμη φορά στο θέμα της μόνιμης εγκατάστασης των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ αγώνων στη γενέτειρά τους Ελλάδα.

Ομολογώ δημοσίως .....

Τριπλή βαριά φορολογία για εκατοντάδες χιλιάδες αγροτικά εισοδήματα

Με υπέρμετρα αυξημένους φόρους θα βρεθούν αντιμέτωποι το επόμενο διάστημα εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν αγροτικά εισοδήματα.

Κι αυτό γιατί ......