Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ρίο 2016: Το πρόγραμμα και οι ελληνικές συμμετοχές των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων

Λίγα μόλις 24ωρα έχουν απομείνει για την έναρξη του σπουδαιότερου αθλητικού γεγονότος στον πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το Ρίο παρά τα όποια προβλήματα θα ανοίξει την Παρασκευή (5/8) τις πύλες του και θα αποδεχθεί χιλιάδες αθλητές όλο όλο τον κόσμο. Η τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 1.30 ώρα Ελλάδος στο επιβλητικό Μαρακανά, με την ελληνική ομάδα να ανοίγει την παρέλαση στην τελετή έναρξης.

Οπως παραδοσιακά συμβαίνει τα αγωνίσματα του στίβου θα διεξαχθούν την δεύτερη εβδομάδα των αγώνων (12-21/8) με τη συμμετοχή 25 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.
Δείτε το πρόγραμμα (ώρες Ελλάδας) και τις Ελληνικές παρουσίες:

Μόνιμη μονάδα ΟΠΚΕ στα Φιλιατρά υποσχέθηκαν οι αρμόδιοι

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρουσία του Γ. Γ. κ. Δ. Αναγνωστάκη, του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ι. Διαμαντόπουλου, του Βουλευτή ......

Δωρεάν όλες οι Viber Out κλήσεις μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου


Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο με πάνω από 754 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες διεθνώς, προχωρά σε μια ειδική προσφορά αποκλειστικά για την Ελλάδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι χρήστες με καταχωρημένο αριθμό .....

Παζάρι αντικών στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας



Πανηγύρι στο Χαλαζόνι 5 Αυγούστου

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ του Ιάκωβου Καμπανέλλη σταο άιθριοτου Δημαρχείου Φιλιατρών

Η παράδοση που αγωνίζεται να παραμείνει ζωντανή και το παρελθόν που βρίσκεται φυλακισμένο σ’ ένα παλιό αρχοντικό έρχονται αντιμέτωπα με τον νέο κόσμο που προσπαθεί, με κάθε μέσο και ελάχιστο δισταγμό, να δημιουργήσει τη δική του ιστορία.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, Ώρα 9:00 μ.μ
ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΦΙΛΙΑΤΡΑ



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ.....

Στο δυναμικό της Εράνης ο Γιώργος Μητρόπουλος

Από την Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνεται η απόκτηση του Μητρόπουλου Γιώργου που την προηγούμενη περίοδο ήταν παίκτης και προπονητής στον ΠΑΟ Καλού Νερού και πέρσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Κυπαρισσίας.

Πάντως πληροφορία που ....

Με δικό της ψηφιακό δίκτυο η ΕΡΤ στην Πελοπόννησο!

Εγκαταλείπει τη συχνότητα της Digea η ΕΡΤ για την εκπομπή των προγραμμάτων της στην Πελοπόννησο.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι ιδιόκτητοι ψηφιακοί πομποί της σε 11 σημεία εκπομπής και θα αρχίσει σταδιακά η μετάδοση των προγραμμάτων της από αυτούς.

Πρόκειται για τα σημεία: