Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Aυτοδιοικητική απομόνωση και μοναξιά του κ.Πατσαρίνου

Η εμφανής προσπάθεια του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού μας Συμβουλίου του κ.Πατσαρίνου να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που παρουσιάζει πλειστάκις η παράταξή του, αντιπολιτευόμενη σχεδόν για τα πάντα την Περιφερειακή Αρχή και κατ´ επέκταση την Πελοπόννησο, δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος στην κοινωνία, αλλά συχνά ούτε και στις άλλες πτέρυγες του Περιφ.μας Συμβουλίου.

Το άνοιγμα που επιχειρείται από την ......

ΟΓΑ: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 337.000 δικαιούχων δωρεάν παροχών

Σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη ανάδειξη των 337.000 δικαιούχων στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ έτους 2016.

Τα ονόματα των .....

Μήνυμα Αναγνώστη: Γιατί δεν δημοσιεύσατε το πρόγραμμα ταινιών του Πυρσού?

Αγαπητό Filiatra News

Θα ήθελα να με πληροφορήσετε τον λόγο που ακόμα δεν έχετε δημοσιεύσει όπως κάνατε κάθε χρόνο τις ταινίες που θα προβάλει φέτος ο Πυρσός στο .....

Ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ A.E. για τον αποκλεισμό του MEGA

Με αφορμή τον αποκλεισμό του Mega Channel από την αδειοδότηση, η εταορία ΤΥΛΕΤΥΠΟΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:......

Αλλάζουν οι κανόνες για τα παραπεμπτικά διαγνωστικών εξετάσεων

Νέα πεδία προστίθενται στα παραπεμπτικά διαγνωστικών εξετάσεων που εκδίδονται από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση (e-prescription), τα οποία διαχειρίζεται η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ).

Η εφαρμογή των ......

Αυτός είναι ο λόγος που κλείνει το MEGA



Εκτός μάχης για τις τηλεοπτικές άδειες τέθηκε το πρώτο κανάλι που λειτουργεί έως σήμερα και δεν είναι άλλο, από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, που εκπέμπει ανελλιπώς από το 1989 και απασχολεί περίπου 400 εργαζομένους.
Σύμφωνα με την έκθεση των ορκωτών λογιστών, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., στην οποία ανήκει το MEGA, δεν κρίθηκε ικανή για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για έξι βασικούς λόγους.

Συγκεκριμένα:.......

Ομόφωνη έγκριση του ΠΕΣΔΑ από το ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

«Ιστορική» χαρακτήρισε την ομόφωνη έγκριση του αναθεωρημένου ΠΕΣΔΑ από το ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας ότι «θωρακίζει το έργο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων και ανοίγει το δρόμο........