Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Εκσυγχρονίζεται ριζικά η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στην Κυπαρισσία

Προχωρούν οι διαδικασίες, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, με τα χρήματα από την εκποίηση ακινήτου που κληροδότησε στο Νοσοκομείο, με σκοπό την υποστήριξη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, η Μαρίνα Αριδά…

Η διοίκηση ......

Επίσκεψη της Βουλευτού Μεσσηνίας κ.Κοζομπόλη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας πραγματοποίησε την
Δευτέρα 11/7/2016 η Βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας κ.Παναγιώτα Κοζομπόλη όπου και ενημερώθηκε από το Διοικητή κ.Γεώργιο Μπέζο και τα υπηρεσιακά στελέχη για όλα τα θέματα της Νοσηλευτικής δομής.

Η κ.Παναγιώτα ......

Η Κλήρωση UEFA EUROPA LEAGUE 2016-2017

Αρκετά δύσκολη είναι η αποστολή της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει μία από τις πιο τις πιο δυνατές ομάδες που θα μπορούσα να της τύχουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης: την Σεντ Ετιέν της Ligue 1.

Ο Παναθηναϊκός .....

Η κλήρωση του Champions League 2016 - 2017

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Χαποέλ Μπιρ Σιβά και Σερίφ Τιρασπόλ. Στο πρώτο ματς στο Ισραήλ, οι γηπεδούχοι νίκησαν 3-2.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Άγιαξ και θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να περάσει, απέναντι σε μία σαφώς ανώτερη ομάδα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Εράνη Basket: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2o Camp.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 2ο Camp του τμήματος Κλαθοσφαίρισης της Εράνης Φιλιταρών στο υπόστεγο του γυμνασίου Φιλατρών.

Συμμετοχή είχαν πολλά παιδιά, που μέσα από την άθληση έπαιξαν χάρηκαν και πήραν και αναμνηστικό συμμετοχή τους.
Ο αριθμός των ....,

Εράνη Φιλιατρών: Ανανέωσαν και συνεχίζουν στην Α Τοπική

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης Φιλιατρών ανακοινώνονται οι ανανεώσεις συνεργασίας που οριστικοποιήθηκαν χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή και αφορούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες υπηρεσίες από το τηλεφωνικό Κέντρο Ενημέρωσης Πελατών

Νέες υπηρεσίες θα παρέχει από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 το τηλεφωνικό Κέντρο Ενημέρωσης Πελατών του ΔΕΔΔΗΕ, 11500, καθώς οι καταναλωτές όλης της χώρας, θα μπορούν να υποβάλουν τηλεφωνικά τα αιτήματά τους για τα εξής:

Φορολογικές δηλώσεις. Νεα παράταση στην υποβολή.

Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε νέα παράταη για τις φορολογικές δηλώσεις 2016 έως τις 18 Ιουλίου για τα φυσικά και έως τις 25 Ιουλίου για τα νομικά πρόσωπα.

Όπως αναφέρεται σε ....

Όταν μπει εκείνο το καταραμένο… «ΠΩΛΕΙΤΑΙ»

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

ΔΕΝ προτίθεμαι να σας «χαλάσω» το Σαββατοκύριακο ούτε να μειώσω τα δικά σας επίπεδα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ και το αναφαίρετο δικαίω μας στην…ΕΛΠΙΔΑ!
ΟΧΙ δεν με χαρακτηρίζει η «μικροψυχία», ούτε ο «ρεβανσισμός», ούτε η «μεροληψία» και, φυσικά, ούτε και το κλασικό μας χαρακτηριστικό όλα τα «κακά» να τα χρεώνουμε στους «άλλους» και όλα τα καλά να τα πιστώνουμε στους εαυτούς μας…
Από τη φύση μου, όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είμαι .....