Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

CineLux Φιλιατρά: Ξεκινά προβολές την Δευτέρα 11 Ιουλίου

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου ξεκινά τι προβολές του ο ολοκαίνουριος κινηματογράφος CineLux στα Φιλιατρά με ταινίες Α προβολής.

Όπως αναφέρεται .....

Παναγιώτης Κατσίβελας: Τα θυρανοίξια είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός δεν θα μπορούσε ο Δήμος να μην το επενδύσει με ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός

Ως ένα πολύ μεγάλο γεγονός χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Χριστιανούπολη Φιλιατρών που θα γίνουν στις 14 Ιουλίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας.

Γι αυτό το μεγάλο γεγονός μίλησε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο .....

Λαμπρός ο εορασμός της Αγίας Κυριακής στα Φιλιατρά.

Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε χθες το απόγευμα στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών ο Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία, και ακολούθησε η καθιερωμένη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Κυριακής.

Παρόντες στον εορτασμό ....

Το πρόγραμμα της Euroleague 2016 - 2017


H Εuroleague 2016-17 θα είναι η πιο ανταγωνιστική ever και οι 16 ομάδες που καλούνται να επιβιώσουν στη λίγκα των 30 αγωνιστικών έμαθαν το πρόγραμμα της σεζόν! Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις και Ρεάλ - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα!

Πολιτιστικό τριήμερο “Στου Πάρκου την Αγορά” Εκθεση χειροποίητων ειδών στο Πάρκο των Γαργαλιλανων

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Ομάδα “Stou Gargalianou Project” με χαρά σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην 1η συνάντηση χειροτεχνών “Στου Πάρκου την Αγορά” αφιερωμένη σε χειροποίητα είδη και DIY (Do It Yourself) που θα γίνει στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας στις 29, 30 και 31 Ιουλίου 2016.

Όροι-προϋποθέσεις συμμετοχής ....