Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΜΤΠΥ Οι ημερομηνίες καταβολής μερισμάτων για το 2016

Με κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Χουλιαράκης, αποφασίστηκε ότι τα μερίσματα προς τους μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) για το υπόλοιπο του έτους 2016 θα καταβληθούν, ως εξής:

Παιδικοί σταθμοί: Καθυστερεί η πρόσκληση από την ΕΕΤΑΑ – Δείτε το λόγο

Δεν ξεκίνησαν τελικά σήμερα οι αιτήσεις από τους γονείς για την δωρεάν φιλοξενία περίπου 81.000 παιδιών στους παιδικούς σταθμούς για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2016 – 2017 «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» από την ΕΕΤΑΑ. Όπως .....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Παρασεκυή 8 Ιουλίου και ώρα 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Φιλιατρά: Τα αποτελέσματα από τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου.

Είδηση που διαβάσατε εδώ από χθες βράδυ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χθεσινές εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν χθές Κυριακή 3 Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φιλιατρών και μετα την καταμέτρηση των ψήφων εκλέχθηκαν οι:

Γιόλακα Φιλιατρών: Χωρίς αποκατάσαση ηλεκτροδότησης η περιοχή Κοκκινιές

Χωρίς ρεύμα παραμένει για δεύτερη μέρα η περιοχή κοκκινιές λίγο πάνω από την Γιόλακα Φιλιατρών που τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκε ξήλωμα του μετασχηματιστή της ΔΕΗ για να αφαιρέσουν τον χαλκό.

Σύμφωνα με .....

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Έρχεται αυτοκόλλητο με τσιπάκι!

Αλλάζουν όλα στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας με στόχο να αυξηθεί ο στόλος των οχημάτων που κυκλοφορούν και να μαζευτεί ζεστό χρήμα στα ταμεία του υπουργείου Οικονομικών.
Η επιτροπή για ....

Τελικά ΔΕΝ μου έκαναν τα τρία 2, αλλά 1,8… (Μερίσματα του ΜΤΠΥ εννοώ!...)

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Από μία άποψη «η πρώτη φορά Κυβέρνηση αριστερά» με ΔΙΕΨΕΥΣΕ πανηγυρικά και αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά και Δημοσίως!
Προβληματίστηκα .....

ΕΙΤΗΣΕ: Στον αέρα βρίσκεται ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών

«Στον αέρα βρίσκεται ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών» διαπιστώνει η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕ) σχολιάζοντας δημοσίευμα της «Καθημερινής» το οποίο αναφερόταν σε επιστολή του Κοινοτικού Επιτρόπου Γκ. Έτινγκερ προς την κυβέρνηση για τις ανεξάρτητες Αρχές και την ΕΕΤΤ.

Η ΕΤΙΗΣΕΕ στην .....

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05.07.2016. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 05.07.2016 και από ώρα 08:30 έως 15:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

Παιδικοί Σταθμοί: Ξεκινούν οι αιτήσεις των γονέων – Όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου θα ανοίξει η αίτηση για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2016 – 2017 «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» απο την ΕΕΤΑΑ όπου θα δώσει κουπόνι φιλοξενίας σε περίπου 81.000 παιδιά σε.....

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο για όλη την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 04 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου 2016 εφημερεύει το φαρμακείο:

Πηνελόπη Σεραφείμ

Tηλ: 2761 0 32 102

Κιν. 698 17 54 204

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Χριστιανούπολη Φιλιατρών: Συναυλία βυζαντινών ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών στο προαύλιο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος



Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ & η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, την Παρασκευή 8 Ιουλίου και ώρα 9.00 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο .....