Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Δημήτρης Σαρματζής: Απαράδεκτη απο όλους τους Φιλιατρινούς η φιλοξενία προσφύγων στο Λιμενάρι [ Video ]

Την έντονη αντίδραση του στο ενδεχόμενο μεταφοράς προσφύγων στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λιμεναριού εξέφρασε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης, Δημήτρης Σαρματζής λέγοντας ότι αυτή είναι μια απαράδεκτη ενέργεια από .όλους τους Φιλιατρινούς.

Το Λιμενάρι τόνισε είναι ότι και για την Κυπαρισσία ο Αη Λαγούδης. Είναι ....

Αλλαγές στα Capital Controls – Πόσα χρήματα θα μπορούμε να τραβήξουμε

Ακόμα ένα επικοινωνιακό τρικ ετοιμάζει η κυβέρνηση, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό ότι κάτι αλλάζει στην οικονομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται το άνοιγμα του ορίου ανάληψης μετρητών προς τους πολίτες ώστε να δοθεί η εντύπωση .....

ΥΠΟΙΚ: Πότε και μόνο θα δοθεί παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις 2016

Το Υπουργείο Οικονομικών, υπενθυμίζει στους φορολογούμενους, ότι η καταληκτική ημερομηνία για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων, είναι η Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.

Υπενθυμίζει δε .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινή 3% σε όσους υποβάλλουν αίτηση για ενίσχυση μετά τις 15/6

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η προθεσμία για την εμπρόθεσμη υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα στις 15/6/2016.

Όποιος αγρότης ......

ΔΕΗ: Ανακοίνωσε μείωση 15% στα τιμολόγια για όλους τους συνεπείς καταναλωτές

Μείωση 15% στα οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια της ΔΕΗ για τους συνεπείς καταναλωτές από την 1η Ιουλίου 2016, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της, κ. Μανώλης Παναγιωτάκης, μιλώντας πριν λίγο σε Επιτροπή της Βουλής.

Εξειδικεύοντας ως ....

Αλλαγές στο ασφαλιστικό των αγροτών ζητούν οι δανειστές από την κυβέρνηση για την αποδέσμευση της δόσης

Η κατάργηση του σχετικά «ευνοϊκού» καθεστώτος που προβλέπεται στο νέο ασφαλιστικό των αγροτών και των περίπου 45.000 μικροεπαγγελματιών που ασφαλίζονται στον ΟΓΑ, περιλαμβάνονται σε σειρά διορθώσεων στις οποίες πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση προκειμένου να αρθούν οι εκκρεμότητες με τους δανειστές ώστε να αποφασιστεί η εκταμίευση της δόσης.

Πρόκειται για αλλαγές στους νόμους με τα προαπαιτούμενα που .....

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01.06.2016. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές της Δ.Ε. Φιλιατρών θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 01.06.2016 και από ώρα 08:30 έως 15:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

Στα Φιλιατρά ο τελικός πρωταθλήματος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στο παλιό γήπεδο της Εράνης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00 ο Τελικός αγώνας Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Πρόκειται για να πολύ σπουδαίο γεγονός που .....

Τριφυλία: Μια καλή χρονιά για τα καρπούζια αλλά και τα αγγούρια

Με εξαγωγές σε 23 χώρες αλλά και τιμές που σίγουρα δεν απογοήτευσαν τους παραγωγούς της περιοχής της Τριφυλίας κλείνει η χρονιά σε ότι αφορά το καρπούζι.
Ηδη έχει γίνει .....

Αποθέωση Διαμαντίδη έξω από τα αποδυτήρια. Σε δεύτερη μοίρα η νίκη του Ολυπιακού.

Πάνω από 1.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν υπομονετικά έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας τον Δημήτρη Διαμαντίδη για να τον αποθεώσουν για μία τελευταία φορά.

Λίγο πριν από ....

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 81 - 82/ Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε ματς για γερά νεύρα.

Το μεγαλείο του Διαμαντίδη κατεύνασε τα πάθη, η κλάση του Σπανούλη υπέγραψε την νίκη του Ολυμπιακού και το ελληνικό μπάσκετ σε αυτούς τους τελικούς βγήκε ο μεγάλος νικητής.

Ηταν η .......