Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΝΤΡΟΠΗ!!! 3 μέρες ήθελαν για να παραδεχτούν το απολύτως προφανές. Οτι στον 3ο τελικό των Play off της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!

Την Παρασκευή το πρωί μετα τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 77-72 Το Φιλιατρά News έγραψε αυτό που πραγματικά έγινε στον αγώνα. Ότι ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. (κλίκ)
Το προηγούμενο βράδυ .....

Αγριο χώσιμο από πολίτη σε Κατρούγκαλο στην Καλαμάτα (βίντεο )

Με διαμαρτυρίες και εντάσεις ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η ομιλία – συζήτηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργου Κατρούγκαλου στην Καλαμάτα. Αρχικά λίγα λεπτά .....

Υπογράφεται επίδομα «θέσης» 400€ για ιατρούς αγροτικών περιοχών

«Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουν ορισθεί όλοι οι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας» ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης.

Mιλώντας σε ανοικτή ......

Καλαμάτα, Φιλιατρά, Μεσσήνη, Ανδρούσα, οι χώροι για τη φιλοξενία των προσφύγων

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

Το χθεσινό δημοσίευμα του «Θάρρους» για σχέδιο μετεγκατάστασης προσφύγων στην Πελοπόννησο (Αρκαδία, Αργολίδα, Λακωνία, Μεσσηνία) επιβεβαιώνουν οι ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Ειδικότερα, υπήρξε .....

Αλλάζουν όλοι οι φόροι: Καταργούνται οι αντικειμενικές, έρχονται νέα τέλη

Αλλάζει ριζικά το τοπίο στο φορολογικό σύστημα με τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων να βαίνουν προς κατάργηση, ενώ ταυτόχρονα έρχονται νέα τέλη κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα.

«Αλλάζουν όλοι οι ....

Δύσκολες ώρες για τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών Βασίλη Παπαθεοδοσίου

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνά ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, καθώς χθες έφυγε από την ζωή σε ηλικία 94 ετών, η πολυαγαπημένη του μητέρα Δέσποινα.

Η κηδεία της θα γίνει .....

Στέφθηκε απο επιτυχία η άσκηση ατυχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Με απολυτή επιτυχία διεξήχθη η άσκηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27-05-2016 και ώρα 11:00 στο 4ο χλμ της ε.ο. Πύλου- Καλαμάτας από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Πύλου σε συνεργασία με την πυρ/καίει υπηρεσία γαργαλιανων , την ομάδα ασφάλειας της Κόστα Ναβαρίνο την τροχαία .....