Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ορίστηκε η ημερομηνία καταβολής οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ!!

Ορίστηκε η ημερομηνία καταβολής οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ!! Δείτε όλα τα δικαιολογητικά και ποιοι το δικαιούνται!!

Σε περίπου 710.000 δικαιούχους θα πληρωθεί η πρώτη δόση (προκαταβολή) για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το 2016, την Παρασκευή 22 Απριλίου. Η πληρωμή θα γίνει χωρίς να απαιτείται αίτηση Α21.

Ειδικότερα η ημερομηνία .....

«Εορτές Μαθητικής Δημιουργίας 2016»


Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Β’/μιας Εκπ/σης Μεσσηνίας για 22η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τις «Εορτές Μαθητικής Δημιουργίας 2016», στις οποίες παρουσιάζονται τα Σχολικά Προγράμματα (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Υγείας, Αγωγής Σταδιοδρομίας) των Γυμνασίων και Λυκείων της Μεσσηνίας.

Οι Εορτές συμπεριλαμβάνουν Θεατροδράσεις, Κεντρικές Εκδηλώσεις στην ......

Με συμμετοχή μαθητών του ΓΕΛ Κυπαρισσίας οι πρώτοι μαθητικοί αγώνες ρητορικής τέχνης Περιφέρειας Πελοποννήσου

Έγιναν στην Καλαμάτα την Παρασκευή 15-04-2016 και το Σάββατο 16-04-2016 Αγώνες Ρητορικής Τέχνης για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διοργάνωσε το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Δ. Δ. Ε. Μεσσηνίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Φιλολόγων Μεσσηνίας, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Μεσσηνίας και την Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση.

Ας γνωρίσουμε τα ρητορικά αγωνίσματα καλύτερα: .......

E-Click: Μια ιστορία επιτυχίας που θα συζητηθεί


Η ιδέα της παρουσίασης των success stories των πελατών μας, ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει στην ομάδα μας αρκετό καιρό πριν, όμως ο εργασιακός φόρτος ήταν κάτι που το άφηνε συνεχώς πίσω.
Έτσι, πριν από μόλις 4 μήνες, ξεκίνησα να γράφω ένα ......

Το Let's do it για την Αγία Κυριακή Φιλιατρών, μόλις ξεκίνησε..... [ Φωτογραφίες ]

Ημέρα εθελοντισμού η χθεσινή και τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής μαζί με εθελοντές ανασκουμπώθηκαν από νωρίς το πρωΐ καθαρίζοντας από σκουπίδια την περιοχή καλοπίζοντας το λιμάνι, τον μόλο και την απέναντι πλευρά (της οικίας Αγγελόπουλου) με ασπρίσματα και .....

Τερματισμός στα Φιλιατρά για το 5ο Οδοιπορικό 1821 της μοτοπαρέας Λεωνιδίου [ Slide Show + Φωτογραφίες ]

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 5ο Οδοιπορικό 1821 που όπως πάντα εκκίνησε από το Λεωνίδιο Αρκαδίας και κάθε χρονιά τερματίζει σε διαφορετική πόλη. Φέτος τερμάτισε για στα Φιλιατρά.

Η πλατεία .....

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 18 Απριλίου έως και 24 Απριλίου 2016 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 0 34 065

Κιν. 694 61 04 914

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.